Kisfiam 174 magas, és szeretne elkezdeni verseny biciklizni. a kérdésem ez a bringa nem túl kicsi neki? És ár-érték arányban rendben van? Előre köszönöm a segítő válaszokat.
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 11:01
2/21 anonim válasza:
Mivel nincs megadva a vázméret, lehetetlen megmondani, hogy jó-e a testmagasságához.
Versenyezni meg ennél komolyabb bicaj kell, ez kb. ide-oda gurulgatni jó...
3/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem amatőr szinten. Egyből nem veszünk fél milliós kerékpárt.
2022. szept. 30. 11:12
4/21 anonim válasza:
3: vmi sportegyesületben? Akkor ott kéne megkérdezni az edzőt, vagy tapasztaltabb sporttársakat.
Kérdezd meg a hirdetőt, hogy mekkora a vázméret.
És nem ártana megnézni a felszereltséget sem... Váltórendszer, fékek, stb.
Nem egy ismert márka, akár "áruházi" is lehet.
5/21 anonim válasza:
100 körül kapsz egy régebbi (de nem ennyire régi) Tribant Sora váltóval. Annál lejjebb nem mennék, mert csak szenvedés lesz.
6/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy egymaga elkezd bringázni, és egymaga megy hobbi versenyekre. De ne ezen lovagoljunk. Most is volt egy nálunk. 90 kilométeres.
2022. szept. 30. 11:30
7/21 anonim válasza:
OK. értem.
Csatlakozom az #5-höz. Inkább vegyetek a Decathlonban egy belépő szintű outit vagy triatlon bringát. Ennél kicsit drágább lesz, de van rá garancia, és újabb technológia.
8/21 A kérdező kommentje:
Most néztem, ebből azt hiszem egy méret van. 52-es. Az nem lenne kicsi?
2022. szept. 30. 11:35
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!