Ha esetleg úgy döntenék, hogy lebicikliznék egy hosszú távot, ahhoz lábra kell edzenem, vagy csak elég hozzá bicikliznem, viszont azt egyre több km-t naponta?
Mi lenne az a hosszú táv? És mennyi szint?
Egyebkent állóképesseget fejlessz.
Hát, kb 1300km-re gondoltam, mint hosszútáv.
A szintet azt nem egészen értem, kicsit eltudnád magyarázni?😅
Egyébként köszönöm a választ!
Azért az elég sok, erre mindenképp sok-sok bringázással kellene felkészülnöd. Nem csak a lábizom számít, hanem a helyes technika, a megbízható és jól beállított, és jól megválasztott bringa is. Ennek a távnak egy kopott városi cirkálóval elég durva lenne nekimenni. :)
(Bár nem én vagyok az #1, a szint a szintkülönbség, amit egy-egy etapban le kell küzdened.)
Szóval, mi az útiterv?
És persze az se mindegy higy ezt a távot hány nap alatt akarod megtenni... és milyen bringával.
Nagyon jó nyerget vegyél, mert a feneked fogja kevesbé bírni, nem a lábad.
Hát, az biztos hogy lennének ott hegyek is, vagy legalábbis dombocskák, igazából Franciaországba gondoltam, de ez még nem biztos, csak feltettem a kérdést a biztonság kedvéért.
Fél éve vettem egy mountain bikeot, ha így írják, nem olyan drágát, 50 ezer körülért, ami kb 40-50%-os leárazással volt, maga a bicikli, semmi tartozékkal. Pontosabb típust nem tudok mondjuk róla írni.
Oké, akkor lehet majd kipróbálok pár nyerget, melyik a kényelmes!:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!