Hány km-t biciklizel naponta a munkahelyedre? Van aki letette az autót és helyette biciklizik?
Az 6 km oda, ugyanannyi vissza.
Kb. 20 perc ha nem sietsz.
Ha nincs hideg, vagy eső, vagy orkán erejű szél ugorj neki. Megéri. Testtömeg, vérnyomás, keringés mindenképpen javulni fog tőle.
A 12 km bringával semmi. Bő fél óra.
Nekem 25 km-re van a meló, oda-vissza 50. Viszont amióta vírusosdi van csak ritkán kell bemennem. Párszor voltam bringával, nem rossz edzés. Napi szinten nem vállalnám, de heti egyszer simán.
Viszont a felét már simán vállalnám naponta is.
Nem hasznalom kozlekedesi eszkoznek a kerekpart, a XXI.szazadvab elunk!
Kerekpar sport- es szabadidos eszkoz. Mai vilagban csak a surmok jarnak bringaval meloba.
6: szerintem inkább az a surmó, aki mindenhova autóval jár, de ez legyen a szubjektív véleményem
Kérdező: a napi 12-13 km az egy irányba 6-7, ezt biciklivel 20 perc alatt meg tudod tenni viszonylag kényelmesen (oké, talán nem legelső alkalommal) és mivel eddig se hoppanáltál eddig se 0 volt a menetidő. Úgyhogy nem értem miért írod az egy órával korábbi kelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!