Munkahelyen 12 órában nincs szünet. Naponta egyszer este tudok enni. Hol lehet egy ilyen munkahelyet jelenteni?
Munkaügyi felügyelet. De ennyi erővel te is beadhatod a felmondásodat. Előszöris mert a helyzet egy esetleges büntetés után sem biztos, hogy javulni fog. Másodszor pedig ha kiderül, hogy ki dobta fel őket (és ki fog), akkor megoldják, hogy sírva menekülj onnan.
Ugye van terved a munkahelyed megszűnése esetére?
Ehetsz reggel is!
Nekem is volt olyan munkahely, ahol kétszer 5 perc volt engedélyezve, reggel 5.45-re mentem és másnap 6.00-ig voltam, 2 alkalomnál többször mentél WC-re levontak minden alkalomra 1 órát a munkaidőből.
Ez autóalkatrész szállítóknál gyakori munkarend, érdemes feljelenteni őket lehet nagyobb büntetést is kell fizetniük, ha lenne más szabálytalanság és tudod bizonyítani mondjuk nem fizetnek túlórát vagy korábban kell ott lenned telephelyen akkor az további alkupoziciót jelenthet és akár mondhatod hogy közös megegyezéssel elmész és fizessék ki ami jár 1-2 millió vagy találkoztok biróságon.
Sokan így letudtak gombolni pénzeket ezekről
És téged mi akadályoz meg abban, hogy megállj és egyél.
Ha éhes vagyok elsz@rom, hogy megy a szalag és nincs elvégezve a munka. Ha kirúgna ilyen miatt, akkor egyből meg megyek a munkaügyi bíróságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!