Hány km-t biciklizel naponta a munkahelyedre? Van aki letette az autót és helyette biciklizik?
6:
Ez nagyon proli gondolkodás, látszik, hogy az a típusú lakótelepi suttyó vagy, aki nagy nehezen összehozott egy 20 éves, 400 ezerre visszatekert német "prémium" bontószökevényt, amit 5 ezerből tankolsz, és menőzöl a többi lakótelepi gyerek előtt, hogy mekkora csicskák, akik kerékpárral járnak.
#5!
Hogyan jött ki az az 1 óra?
Én 8 km-re jártam és átlag 20-22 perc alatt értem be.
Átlag 3 perc volt, mire az autóhoz sétáltam. Télen egy kicsit járattam is a motort, ha havas vagy jeges volt a kocsit, akkor le kellett kaprni, söpörni. (5 percen át szívtam a kipufogógázt.)
2-3 órával korábban keltem, mert ha később indulok, akkor már nem 15 perc a menetidő, hanem legalább kb. 40 perc. Ha autóval mentem, akkor hiába voltam bent 7 óra előtt, 18 után indultam csak haza, mert nem akartam a dugóban ülni.
Ha bringával mentem, akkor bent még lezuhanyoztam, átöltöztem. Így összesen 25-27 perc volt a teljes időm.
Autóval, ha hajnalban keltem és minden ideális volt, akkor szinten 25-27 perc jött ki. (Parkoló helyet kell kereni, leparkolni, onnan beséltálni az irodába.)
Viszont, ha 8-9-re akartam volna autóval menni, akkor 45-50 perc alatt értem volna be. Hazafelé szintén ennyi lett volna az idő. Tehát minden nap kb. 2x30 percet buktam (volna).
15: a 4:48-as vonathoz bringával 2 km elég 4:45-kor indulni ;-)
Ha kicsit rágyúrsz akkor vonat nélkül is betekersz ennyi idő alatt.
15... ja vagy így.... :)
Nekem a kérdésből az jött le, hogy ez a táv összesen a lakásod és munkahelyed közt.
Jesszusom, 2 kilométer az 5-6 perc lassan haladva, nem 20...
Amúgy ezt a 25 kilométert megteszed lassan kb. 1 és negyed óra alatt bringával,
az egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!