Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen eszköz mennyire hatékony...

Ilyen eszköz mennyire hatékony bicikli mosáshoz?

Figyelt kérdés

[link]

Panelban lakok, messze van a legközelebbi autómosó, épp ezért szinte mindig csak száraz időben tekerek, mert nem tudnám lemosni a biciklimet ha sáros lesz.

Arra gondoltam veszek egy ilyen permetezőt, és egy sáros út után lent a panel mellett lemosnám vele a biciklit. Van itt olyan, aki használ hasonlót? Mennyire jó erre a célra?

2022. aug. 3. 15:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kádban szoktam ritkán mosni ha nagyon nagyon koszos, de ehhez szét kell szednem a biciklit, külön lemosni a kerekeket majd a vázat, utána takarítás stb stb.

Általában ez ilyen több órás folyamat, ami elég kényelmetlen tényleg

2022. aug. 3. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Több órás? Miféle bringád van?

A fullim és a merevem egymásutáj cca 20percet vett igénxb

2022. aug. 3. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Vett igénybe,kisze
2022. aug. 3. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Kiszedtem a kerekeket is.
2022. aug. 3. 21:59
 15/18 A kérdező kommentje:
A száradással együtt ennyi idő
2022. aug. 3. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem volt "széna-szalma" rajta, csak szeretem ha szép tiszta a bicaj.

Most szerencsém van, mert a társasház udvarán és a munkahelyemen is van slagg, így bármikor le tudom fürdetni. De városon kívül közkutaknál is le szoktam mosni a kerekeket (persze csak vízzel, nem mosószerrel), vagy akár a Dunában is ha sarat szedtem össze.

2022. aug. 3. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja száradás.azt egyedül is tudja.
2022. aug. 4. 01:28
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

Hogy a diskurzus végén a kérdésedre is választ kapj, egy ilyen cucc semmire nem hatékony.

El lehet rá költeni közel 10 ropit, aztán lesz egy kütyü ami vagy útban van, vagy helyet foglal valami szekrényben.

Vödör, kefe, szivacs, szivacskendő. Ezek a világvége biztos tuti eszközök a 21. században is.

2022. aug. 4. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!