Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van bármi létjogosultsága a...

Van bármi létjogosultsága a több 100 ezer Ft-os kerékpáros GPS-eknek?

Figyelt kérdés
A legújabb, legdrágább Garmin kb. 300.000 Ft. Nem értem mire jó ez, egy mobiltelefon sokkal többet tud és olyan programot használok, amilyet akarok.
2022. jún. 14. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
De ez NEM puccos holmi, hanem olyan kerékpárversenyzőknek készül, akiknek az edzését, versenyzését nagymértékben támogatni tudja.
2022. jún. 14. 23:10
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

"egy mobiltelefon sokkal többet tud"

Ömmm... hát az biztos, hogy nem mér olyan pontosan mint egy dedikált GPS!

2022. jún. 15. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:

12. Ez multiBand, multi GNSS. Bizonyára at ő telója is tudja ezt.

Meg komplex edzéstervet állít őssze neki a telefon a mért adok felhasználásával. De hát ő tudja.

2022. jún. 16. 00:05
 14/19 anonim ***** válasza:
19%

#12!

Ez hülyeség. Tudom, sokan leírták az elmúlt bő 10 évben, de attól még nem lesz igaz. Gyanítom, hogy a GPS modul totál ugyanaz egy bringás computerben és egy okostelefonban.

Viszont a fizikai méret segíhet abban, hogy biztosabban lássa a műholdakat. Tehát a telefon sokkal stabilabban fogja fogni a jelet.

2022. jún. 17. 01:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy telefon aksija pár év után kezd meghalni. Így még akkor sem bír végig egy hosszab bringázást, ha csak a zsebedben van és mérsz vele.

Ha látni is akarod a lényeges dolgokat (pulzus, watt, pedálfordulat), akkor már ki kell tenned a kormányra a telót és folyamatosan mennie kell a képernyőjének. A képernyő eszi legjobban az aksit, tehát még egy új teló sem bír ki így egy hosszabb tekerés. Főleg hegyen, ahol a térerőt is ezerrel keresi.

A legtöbb telefon nem ismeri az ANT+ szabványt.

2022. jún. 17. 01:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én telefonom bekapcsolt kijelzővel 4-5 óra alatt lemerül. A biciklis computer 12 órát is elmegy egy töltéssel. A telefon sérülékeny, a kijelzője tükröződik a napfényben. A telefonos programok közül én még nem találtam olyat, ami stabilan tudja kezelni például a pedálfordulat és sebesség szenzorokat, wattmérőről nem is beszélve.
2022. jún. 17. 06:41
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Dejó... megérkezett a villamosmérnök ide is és itt is osztja az eszet. 100-an mondjuk a tapasztalatainkat, tudásunkat, te meg a homkolegyenest ellenkezőt. Ki a hülye?
2022. jún. 17. 07:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#17!

Te most melyik kommenre reagáltál?

2022. jún. 17. 09:50
 19/19 anonim ***** válasza:

#17!

Az, hogy ismételgeted valaki hülyeségét, az nem tapasztalat.

Akikről írok (pl. te) nem rendelkeznek sem tapasztalattal, sem tudással.

Csak ismételgetnek valami, amit valaki egyszer leírt, de egyetlen kérdésre sem képesek válaszolni a témában.

Az ilyenokostónik sosem mutatnak tracket és azt sem áruálják el, hogy milyen kaputelefonnal mértek. Tehát egy pillanatra sem szabad komolyan venni az ilyeneket.

2022. jún. 20. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!