Szerintetek melyik magyarországi útról lenne célszerű eltávolítani a kerékpáros tiltást?
Igen, erre gondoltam.
Itt végig tiltás van a 4-es úton?
Nem csak azért piros, mert főútvonal???
Nekem simán kiadta - útvonaltervezés módban - azt az utat.
Régebben ilyenkor behajtani tilos táblákkal jelezte, hogy adott szakaszon tilos a bicajozás...
A google maps bicajos útvonaltervezője pedig ezt a két megoldást dobja ki:
Mindkettő 23 km... Nem 75.
Sötétpiros jelölésű az olyan út, ami főút és tilos rajta tekerni, mint amilyen a 4-es azon szakasza.
Azokat a főúti szakaszokat, amelyeken lehet menni, halványabb pirossal jelöli, lásd: 381,41
A Google Maps bringás útvonaltervezője nem mérvadó, legalábbis országútival nem, számos gyermekbetegségben szenved, amit ez esetben kidobott, legjobb tudomásom szerint nem aszfaltút.
Egyébként fölösleges erről vitáznunk, ez egy még itt, a balkáni közlekedésben is ritka példa volt, az azonban kifejezetten gyakori, hogy 15-20 km-es extra távot kell tekerni egy szomszédos településért.
eszemben sem volt vitázni...
Nem tudom, miért gondolod...
Amúgy leírhattad volna, hogy outival mennél...
Vagy ha frusztrált vagy, akkor a politika rovatban lehet balkánizni...
Miért gondolod, hogy a vitára pejoratív fogalomként tekintek? Szükséges, hasznos dolog, bár jönne minden egyes kerékpáros tiltással érintett szakasszal kapcsolatban valaki, aki elmondja és meggyőz engem, hogy van megfelelő rendelkezésre álló alternatíva.
A második hozzászólásban jeleztem, hogy aszfaltozott utakról van szó.
A balkánizással kapcsolatos problémafelvetésed szintén nem értem, aki akármilyen járművel közlekedik Magyarországon, az könnyen beláthatja, hogy legfeljebb ezen a szinten állunk; ennek csak egyik eleme a sok közül a tiltások megléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!