Biciklis futárkodáshoz nőnek milyen biciklit javasonlátok?
2022. jún. 9. 14:24
11/15 anonim válasza:
#10 20 ezerert mit vartunk? :)
13/15 anonim válasza:
Mindenképen jó állapotú 26" ősmontit (90es évek) választanek, legalább deore lx felszereltséggel.
Ilyenek is akadnak bőven jófogáson 30-80.000res árkategóriában.
Én egy diamond back full deore lx felszereltségűt vettem szintén futárkodásra 45000ért..
Régi? Régi...
Elavult? Elavult...
Minőség? Abszolút...
Hegymenetben is pontosan vált? Tű pontosan...
Fog a fék? Satuzik...
Egy aszfaltra való gumival a világból is ki lehet vele menni... volt olyan napom amikor 200km-t letekertem csak budán.
14/15 anonim válasza:
Ja és ha esetleg ellopják sem egy 2-300ezres belépőkategóriát emelnek ki a segged alól, hanem egy könnyen pótolható "régi sz@rt"
15/15 anonim válasza:
#13 szambol vetted ki a szot. Egy pontosan ilyennel csapatom Budapesten, aszfaltgumival, 26"-os kerekekkel. Ki lett cserelve amit ki kellett cserelni (valtokarok, fekek, a hajtas meg a lanc is nyilvan), de amugy kb. elpusztithatatlan. Muanyag sarvedo van rajta es pont eleg amire kell, sulya kb. semmi, elhajlani sem tudnak a palcai mer' ugye nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!