Érdemes városi használatra versenybiciklit venni?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy, de csak városban közlekednék inkább vele.2022. máj. 27. 10:47
11/28 anonim válasza:
Jobban jársz egy használt (de jó állapotú, karbantartott) városi bringával. Ennyi pénzből bőven fogsz találni, válogathatsz is.
12/28 anonim válasza:
Az fixi lesz, pedig kezdtem örülni, hogy száz alatt új outim lesz.
13/28 anonim válasza:
No! Szólalj meg. Ugye a fixire gondoltál?
14/28 A kérdező kommentje:
Fene tudja, megnézem legközelebb. Szerintem több sebessége volt.
2022. máj. 27. 19:34
15/28 anonim válasza:
Nézd meg most az oldalán. Én találtam rgy gyönyörű kéket. De Fixi.
17/28 A kérdező kommentje:
Köszi, igazad van, rosszul emlékeztem, tényleg ez az! Jó lenne ez városba? Bár kicsit zavar, hogy nem váltós.
2022. máj. 27. 21:34
18/28 anonim válasza:
17: hát egy fixi soha nem váltós...
19/28 A kérdező kommentje:
Igen… ha váltós lenne, akkor aztán nem kéne gondolkodni, lehetne 50-nel is drágább :)
2022. máj. 27. 21:45
20/28 anonim válasza:
Ahogy már írva vagyon, a fixik a városi futároknak lett kitalálva, tehát városi gépek. Jó hát. De. Nem csak nem váltós, hanem örök hajtás. Ha nem tekered, nincs haladás. Folyamatosan tekerned kell, nem gurul magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!