Gáz lenne alu platform pedált venni városi használatra? Kiálló szegecs nélkülit. Valami jól tapadó pedált keresek de a vastag városba szántak nem tetszenek.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 12:48
1/7 anonim válasza:
Semmi gáz nincs benne, ha azt szereted, azt használod.
Én pl városban kimondottan előnyét latom a platform pedálnak, számomra sokkal könnyebb pl track stand, és szeretek kiállva tekerni, és átbunny-zni mindenen.
2/7 anonim válasza:
Olyant veszel amilyen akarsz, amelyik kényelmes, amelyikkel jó menni.
Nekem is platformpedálom van, nem érdekel, hogy ki mit mond rá. A lényeg, hogy tudja vele normáisan menni. Ja és ne kelljen havonta csapágyazni :D
3/7 anonim válasza:
Én is platform pedált használok városban a cross trekkingemen is, mert sokkal kényelmesebb. Úgyhogy nyugodtan.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mások is gondolkodnak hasonlóan mint én. XD
Köszi a válaszokat!
Amúgy én is trekkingre venném.
2022. ápr. 20. 09:18
5/7 anonim válasza:
Én is azzal járok már régóta, nagyon szuper. Ilyen, csak valami más márka:
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a 30 éves városi bringámon, amíg el nem lopták (sajnos nem a pedált, hanem a bringát).:(
7/7 anonim válasza:
Kérdező, vettél azóta? Hogy vállt be? Most én is ezeket nézegetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!