Támogatnád a párodat hogy kerékpárt vegyen?
Kapott 2éve egy nagyon jó állapotú bicajt szülinapjára. Arra a pár alkalomra amire használná az új kidobott penz lenne. Mikor megkapta látszott rajta h nem igazán tetszik neki.
Mindent kitalált h kicsi , meg kényelmetlen stb, azért nem használja.
800méterre van a munkahelye oda is kocsival megy ( még csak gyalog se ha már annyira mozogni akarna)
Előtte tesóm biciklijét kerte kölcsön ritkán, ami nagyobb,azt egészen szerette. Most úgy alakult hogy tesóm odaadná neki felújítva , de erre kitalálta h az se igazán jó, meg apja már rég venni akart neki..(csak h volt ez a kicsi biciklije azt mondta ne vegyen.)
Amúgy 150cm és 65kg, rövid a lábai.
24es volt amit kapott és az eladó azt mondta a 26os a jó ahhoz a magassághoz. De még erre a kis távra se használta..
15évvel azelőtt senki nem nyafogott bogy csak 26"os a bringája.
Szerintem az emberek 80%azt sem tudná mi a különbség,aki meg mégis az komolyabban brigázik.
Ezen kár vitatkozni,hogy azért kényelmetlen mert 24 és 29er a csaj bringája.
Én tescos bringán kezdtem,napi 20-30km-et tettem bele. Versenyre is mentem. Amit kellet tudtam az változtattam hogy kényelmes legyen!
Mivel nem Rozsadombi gyerek vagyok ezt lassan tudtam csak megoldani.
Ha olyan baromi fontos akkor adjátok el a jelenlegi bringákat. Aztán probáljatok másmilyeneket,hátha van valami kölcsönzős buli azt kéne kiprobálni. Mielőtt veszetk egy ujabb porfogót.
Amugy a 29er barominagy lesz 150cm!hez hiába kicsi a váz a kerekek baromi nagyok. A 26osom éppen befért a lifbe a 650b-vel szenvedek mint diszno a jégen.
29est cipelhettem...
Utolsó ezt mondtam hogy az nagy lesz a 29es. A 24esre azt mondja kényelmetlen mert főleg a kormányon van a súly és h görnyedni kell rajta. Olyan mint aki nem érti mit mond az ember neki..fejébe vette ezt és kész.
A bringa boltba is azt mondták h az ő méretéhez a 26os a jó és kényelmes
Ja,hogy saját magával baszottki?
Akkor pláne főlösleges venni bármit ugysem fogja használni.
Ja így már értem.
Hááát valahol kikéne probálni nincs más megoldás,szerintem.
Még mindig nem kerékméret alapján veszünk biciklit... a vázméreten múlik mekkora embernek tervezték, a kerekméret nem televáns e tekintetben...
Van olyan 26" váz ami 150magas embernek jó és van olyan 26" váz ami 190+nak...
Ugyan így van 29" ami alacsonyaknak van és van 29" ami magasaknak...
Es ez a vázméreten múlik és rohadtul nem a kerékméreten.
"24esre azt mondja kényelmetlen mert főleg a kormányon van a súly és h görnyedni kell rajta"
Erre meg azt mondom, hogy nem jók a beállítások... ha szarul van beállít a az ülés, kormány magasságok, akkor minden bringán görnyedni kell...
De amúgy nem tudom, hogy van e konkrét elképzelése, hogy mi kell, én qzt mondom, ha ilyen görnyedős bajai vannak, hogy próbáljatok ki egy cruisert, na azzal biztosan nem kell görnyedni, a nem kimonsottan btingás csajok általában szeretni szokták a cruisereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!