Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Támogatnád a párodat hogy...

Támogatnád a párodat hogy kerékpárt vegyen?

Figyelt kérdés

Kapott 2éve egy nagyon jó állapotú bicajt szülinapjára. Arra a pár alkalomra amire használná az új kidobott penz lenne. Mikor megkapta látszott rajta h nem igazán tetszik neki.

Mindent kitalált h kicsi , meg kényelmetlen stb, azért nem használja.

800méterre van a munkahelye oda is kocsival megy ( még csak gyalog se ha már annyira mozogni akarna)

Előtte tesóm biciklijét kerte kölcsön ritkán, ami nagyobb,azt egészen szerette. Most úgy alakult hogy tesóm odaadná neki felújítva , de erre kitalálta h az se igazán jó, meg apja már rég venni akart neki..(csak h volt ez a kicsi biciklije azt mondta ne vegyen.)

Amúgy 150cm és 65kg, rövid a lábai.

24es volt amit kapott és az eladó azt mondta a 26os a jó ahhoz a magassághoz. De még erre a kis távra se használta..

2022. márc. 28. 17:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19-es: gondolom, nem arra a 800 m-re akarna biciklit, erröl szó sem volt!
2022. márc. 29. 18:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Mondd meg légyszi a csajnak, hogy kérjen az apjától egy bringát és keressen mellé egy nem gyökér pasit is.
2022. márc. 29. 20:40
 23/31 anonim ***** válasza:

15évvel azelőtt senki nem nyafogott bogy csak 26"os a bringája.

Szerintem az emberek 80%azt sem tudná mi a különbség,aki meg mégis az komolyabban brigázik.

Ezen kár vitatkozni,hogy azért kényelmetlen mert 24 és 29er a csaj bringája.

Én tescos bringán kezdtem,napi 20-30km-et tettem bele. Versenyre is mentem. Amit kellet tudtam az változtattam hogy kényelmes legyen!

Mivel nem Rozsadombi gyerek vagyok ezt lassan tudtam csak megoldani.

Ha olyan baromi fontos akkor adjátok el a jelenlegi bringákat. Aztán probáljatok másmilyeneket,hátha van valami kölcsönzős buli azt kéne kiprobálni. Mielőtt veszetk egy ujabb porfogót.

Amugy a 29er barominagy lesz 150cm!hez hiába kicsi a váz a kerekek baromi nagyok. A 26osom éppen befért a lifbe a 650b-vel szenvedek mint diszno a jégen.

29est cipelhettem...

2022. márc. 30. 01:07
 24/31 A kérdező kommentje:

Utolsó ezt mondtam hogy az nagy lesz a 29es. A 24esre azt mondja kényelmetlen mert főleg a kormányon van a súly és h görnyedni kell rajta. Olyan mint aki nem érti mit mond az ember neki..fejébe vette ezt és kész.

A bringa boltba is azt mondták h az ő méretéhez a 26os a jó és kényelmes

2022. márc. 30. 07:53
 25/31 anonim ***** válasza:

Ja,hogy saját magával baszottki?

Akkor pláne főlösleges venni bármit ugysem fogja használni.

2022. márc. 30. 16:57
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem, a 24es méretűt kapta ajándékba, arra azt mondta kicsi. Ő 29es méretűt akar venni, mert a tesómé amit odaadna neki ettől eggyel kisebb. Az eladó mikor érdeklődtem h a 150cmhez mi a jó méret a 26ost mondta
2022. márc. 30. 17:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Ja így már értem.

Hááát valahol kikéne probálni nincs más megoldás,szerintem.

2022. márc. 30. 17:48
 28/31 anonim ***** válasza:

Még mindig nem kerékméret alapján veszünk biciklit... a vázméreten múlik mekkora embernek tervezték, a kerekméret nem televáns e tekintetben...

Van olyan 26" váz ami 150magas embernek jó és van olyan 26" váz ami 190+nak...

Ugyan így van 29" ami alacsonyaknak van és van 29" ami magasaknak...

Es ez a vázméreten múlik és rohadtul nem a kerékméreten.

2022. márc. 30. 20:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Televáns=releváns
2022. márc. 30. 20:26
 30/31 anonim ***** válasza:

"24esre azt mondja kényelmetlen mert főleg a kormányon van a súly és h görnyedni kell rajta"

Erre meg azt mondom, hogy nem jók a beállítások... ha szarul van beállít a az ülés, kormány magasságok, akkor minden bringán görnyedni kell...

De amúgy nem tudom, hogy van e konkrét elképzelése, hogy mi kell, én qzt mondom, ha ilyen görnyedős bajai vannak, hogy próbáljatok ki egy cruisert, na azzal biztosan nem kell görnyedni, a nem kimonsottan btingás csajok általában szeretni szokták a cruisereket.

2022. márc. 30. 20:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!