Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kezdőként megszerettetné...

Kezdőként megszerettetné velem ez a gép ezt a sportot?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 23. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. febr. 23. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol szeretnél vele tekerni, és milyen a fizikai állóképességed, ill. nem félsz-e az autók között...

Ezzel országúton jó tekerni, sima aszfalton.

2022. febr. 23. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja, és nézd meg a mérettáblázatban, hogy az 58-as méret jó lesz-e a te testmagasságodhoz...

[link]

Ez a méret 183-191 cm-es magassághoz jó....

2022. febr. 23. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Már erről a rosszminőségű fotóról megállapítható, hogy a fogaskoszorúk olyan kopottak, hogy ki vannak hegyezve, ugrálni fog a lánc, ha nem jó számodra a méret, fajni fog rajta a hátad.

Az a kormány meg szanaszét fogja törni a kezed, sose fogod tudni hol fogd éppen.

Lenyúlkálni váltani pedig szép és jó volt a 80as években, de amint kilibegsz miatta egy buszelé és ledudálja a fejedet, rájössz, hogy kvára nem kényelmes...

Mindamellett, hogy az ilyen korú kopott váltók nem is mindig oda teszik a láncot, ahová te szeretnéd.

Ha mindenáron régi gépet akarsz, vadássz egy bianchi caurus, vagy favonius-t, én is téli edzőbringának most egy bianchi caurus 907et találtam, full új állapotmen 40.000ért full shimano exage 500szettel szerelve, pontosan pöccre teszi a dolgát a váltó, gyakorlatilag imádom, még azt is megbocsájtom neki, hogy lenyúlkálós.

2022. febr. 23. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meg hagyd meg a berögzött puch gyűjtőknek.
2022. febr. 23. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megmondani, mert nem vagyok Te. Kezdő országútis, vagy kezdő bringás? Kezdő bringásként én eleve az országútit sem erőltetném, főleg nem egy ilyen régi vasat. Az egész bringa szörnyen elavult, sok kompromisszummal. Én hobbibringásként sem vagyok benne biztos, hogy szeretnék egy ilyet bringát használni. De lehet, hogy te teljesen más vagy, és élveznél vele minden kilométert. Nem tudhatom.
2022. febr. 23. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ettöl nem fogod megszeretni.

Élből 1kép:kevés.

Váz váltó:kezdőként :halál. 1-2 ujjra éledés után már csak utálni fogod de nem halszmeg a a használata közben.

Egy réges régi kos kormány ami nélkülözi az ergonomiát.

2022. febr. 24. 01:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Valaki elhappolta előlem. Sííírok.
2022. febr. 25. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne sírj,nem jártál rosszúl.

Kereshetsz tovább és még többet tehetsz félre.

2022. febr. 25. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!