Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám magammal megszer...

Hogyan tudnám magammal megszerettetni a gyúrást?

Figyelt kérdés
Régen szerettem súlyzózni, edzeni, ma már gyűlölök. Bármilyen gyakorlatról van szó, gyűlölöm. Én márpedig szeretnék erősödni, izmosodni, csak nagyon nehezen veszem rá magam, és minden hónapban abbahagyom, utána megint megpróbálom...Hogyan tudnám kevésbé utálni?
2018. febr. 25. 09:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sehogy, ez nem a te sportod akkor. Keress olyan sportot, amit élvezel, szívesen mész, és alig várod a következő edzést. A sport nem csak arról szól (illetve nem arról kellene hogy szóljon), hogy hogy nézel ki. Ha nem szereted, csak nyűgnek éled meg, annak úgyis az a vége, ahogy írod is, hogy abbahagyod. Mi nem tudjuk megszerettetni veled, ez vagy jön magától, vagy nem.
2018. febr. 25. 09:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát én mindegyik sportot ugyanúgy utálom. :D
2018. febr. 25. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Nos nem vagy elég motivált . Gondolkodj el rajta hogy miért is szeretnél izmosodni , erősödni . Példának okáért tegyük fel hogy van egy csaj ki tetszik neked , de ő az izmosabb palikra bukik . Nos innen már egyszerű . Vagy képzeld el hogy izmosabb testtel mész végig nyáron az utcán , diszkóban vagy akárhol .
2018. febr. 25. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kell motiváltnak lenni. A motiváció átmeneti állapot, nem tudod fenntartani egész életedben. Fegyelem és az elszántság az, ami kiépít egy szokást, aztán minden fog menni magától. Ha nagyon akarod, akkor fogod csinálni, ha nem, akkor hagyjad inkább. Valamit vagy csinálunk teljes odaadással, vagy sehogy. Célokat tűzz ki magad elé, legjobb, ha leírod papírra, aztán lesz minden edzésednek egy célja, hogy ezeket elérd, írj időkorlátokat. Ha eléred, akkor tűzz ki még komolyabb célokat. Pár apró cél, és egy nagy. Csak így fog menni.
2018. febr. 25. 10:29
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as! Lány vagyok. :D Köszi a választ mindenkinek. :)
2018. febr. 25. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
És :D A mai világban szerinted ez gond ? :D
2018. febr. 25. 13:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Micsoda? :D
2018. febr. 25. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy lány lánynak akar tetszeni :D
2018. febr. 25. 13:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok lányoknak tetszeni. :D Max magamnak. :D
2018. febr. 26. 03:49
 10/11 BlodDrunk ***** válasza:

Szerintem itt fő problémád abban lesz,hogy túledzed magad,szarul kajálsz,edzel vagy nem pihensz eleget és nem fejlődsz.

Aki fejlődik az motivált,hogy még még még..

De ha alapjába véve nem szereted,nem tudsz kreálni magadnak egy pici célt és elérni felejtős,azért mert médiában ezt látod,hogy az a menő aki izmos még nem így van.

Egy normális csaj aki kapcsolatot keres rohadtul leszarja hogy neked 30 vagy 50es karod van,szóval testépítés nem fog előrébb vinni a csajozásban,ez nagyon rossz cél.

2018. febr. 26. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!