Bowdent, bowdenház ezzel is vágható?
Igaz nem volt szerencsém még egyikhez sem, de úgy sejtem a bowdenvágó ekvivalens a sodronyvágóval, de javítsatok ki ha nem így lenne. :-)
Miért kell ehhez satu ? Ügyesség rutin ész kell hozzá . A vágó kopik életlen lesz , a flex sosem . Vágtam extra nagy körömcsipesszel szükségből . Uccsó komment is ötletes , meglehet élezni a kombináltfogó vágó pofáját is . Ma végre összeraktam
alapjaira bontott Magellan Polaris ( ez vfékes de gyárilag tárcsás agyas ) Rst Gila telós gépet ,Deore, Bikepositive kormány agyak hajtás ,Ritchey szárak. Ezen mindent átzsiroztam , huzalok héjak gumik újak . Váz fékváltókar váltók kormány felnik eredeti , minden más csere . 17 éves lesz tavasszal gyári állapot lenne csak karc került rá .
#13!
Nekem még talán az első Polaris volt 1-2 évig.
Akkor szerettem és közelebb áll a geoja a mostani 29-esekhez, mint a Polaris után használt XC bringáiméhoz.
De én nem sírom vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!