Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama piercinget hogyan...

Kismama piercinget hogyan kell használni,a műanyag hosszú szár nem méretre vágható?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy kismama piercinget hosszu muanyag rugalmas szárú, amikor nézegettem azthittem hogy ezt a műanyagot méretre lehet benne vágni hogy meretre kb akkora legyen mint egy normál pc. De megdöbbenve tapasztaltam hogy mind a két vége menetes . Igy akkor nem lehet elvagni egyik oldalat se hiszen nem tudnam visszacsavarni.

Most akkor ezt igy kene használni ezzel a kb 3cm es hosszú szárral?

2021. jan. 5. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem is hallottam még kismama piercingről. Ez köldökbe való amúgy?? Gondolom igen.
2021. jan. 5. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Én mondjuk kiszedtem terhesség alatt ha a köldöködről van szó. Utána értelmetlen volt visszarakni olyan csúnya lett.
2021. jan. 5. 13:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen köldökbe. Csak nemigazan értem hogyan. Ez a hosszú szár nagyon zavaró ha tenyleg igy kell használni :/
2021. jan. 5. 13:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Kérem aki tudja mondja el nekem hogy most ezzel a hosszú szárral mit lehet csinálni :(
2021. jan. 5. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit

A végére kelleni fog

Amúgy én is kivettem.. nem nőtt be egy terhesség alatt sem, és később visszatettem.

Semmi értelmét nem látom a kismama pc-nek.

Ha kifordul a köldököd, akkor csak szétszakítja majd ez a csoda a lyukat...

2021. jan. 5. 13:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt. És valóban a vége felé a has olyan nagy és kerek, h kell ez a hosszú. Ha kicsi a hasad még akkor maradhat az eredeti is
2021. jan. 5. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Én kivettem, benőtt viszonylag gyorsan. Nem akartam, hogy kitáguljon, megnyúljon a lyuk. Szülés után újraszúrattam, nem lett csúnya egyáltalán.
2021. jan. 5. 14:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek
2021. jan. 5. 14:18
 9/11 anonim válasza:
A piercing szalonban, ahova én járok, méretre tudnak vágni ékszereket és menetet is tesznek rá. Ha gondolod, keress fel 1-2 szalont, tuti találsz olyat, aki megigazitja :)
2021. jan. 6. 02:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs az off miatt

Tényleg van akinek benőtt?

Nekem 2 terhesség alatt sem

Sőt az elsőterhesség előtt 1 évig BEnn sem volt

Köszöni jól van a lyuk..

Bár 15 éve szúrattam, amikor kivettem.

Most a kérdés hatásàra megnéztem, be tudom tenni.

De még nem szèp a hasam, emiatt nem hordom.

2021. jan. 6. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!