Így vágható egy ló?
Vágóba csak akkor vihető, ha nincs “szennyezve a hús”. Ergó, ha kap bizonyos oltásokat már nem vágható le (vagyis nem ehető meg, de lovat nem hobbiból vágnak, hanem a húsáért).
Mivel ennek a lónak semmi papírja, így az is lehet hogy kapott valamit csak nem tudni róla. Emiatt szerintem nem fogják levágni.
Az már más kérdés, hogy feketén sajnos mindent meg lehet oldani.
Igen, csak nem mindenhol. De kisebb helyeken simán átveszik.
Enni kell.
Simán levágják. Szerintem a vágással nincs is baj ha a ló nem hánykolódik több országon át heteken keresztül a vágóhídig. Most komolyan inkább megveszed, hogy elaltattasd? Inkább költsd az a pénzt olyan lovakra, akik még élhetnek.
Nem derült ki életképes lóról van-e szó, vagy már csak szenvedő kis nyomiról.
A lónak csak annyi a baja, hogy utálja a gazdiját. De nagyon hosszú a háttérsztori.
A lovas nem tud lovagolni, de ezt feszítővel kell megoldania, mert a ló menekülne... Szerintem jó ló lehetne belőle megfelelő bánásmóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!