Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklilámpák elemcseréjéhez...

Biciklilámpák elemcseréjéhez általában milyen szerszám szükséges?

Figyelt kérdés
Az enyémhez (Blackburn) apró csavarhúzó, többet ilyet nem veszek.
2021. szept. 28. 18:58
1 2 3
 21/29 Alex Fly ***** válasza:
100%

Micsoda álproblémákon tudnak egyesek hisztizni...

Jó hogy nem várja el az ember, hogy bármely kerékpár vagy kiegészítő vásárlásakor kapjon hozzá egy-egy szerszámkészletet is, amely minden egyes szerszámot tartalmaz, amire a következő 50 évben akár egyszer is szükség lehet!

Kedves kérdező! Bemész a teszkóba és egy százasért veszel magadnak egy megfelelő méretű csavarnyúzót. És elhiszem, hogy egész eddigi életedben nem volt szükséged arra, hogy ki- vagy becsavarj egy csavart, de ez eléggé kivételesnek számít. Az pedig, hogy eme hatalmas térfogatú és tömegű szerszám nem fér el abban a csomagban, amelyet hosszabb utakra amúgy is magaddal viszel, valóban szörnyű katasztrófa lehet. De általában az ember nem cserél olyan sűrűn elemet egy pilácsban, pár napot ki kell hogy bírjon: szóval ha indulás előtt otthon új elemeket teszel abba a szájbavert világít óeszközbe, akkor menet közben nem kell hozzányúlnod. És ebben az esetben ha nem áll rendelkezésedre a megfelelő speciális és igen ritka célszerszám, akkor kérsz egyet a szomszédtól arra a 10 percre...

Ez tipikusan az a "kérdés", amelynek kiírása tovább tartott, mint megoldani a problémát...

2021. szept. 29. 17:09
 22/29 A kérdező kommentje:
Pár szerszám azért van itthon, csak ilyen kis csavarhúzó nincs, egyébként jogos a kritika. Köszönöm a válaszokat.
2021. szept. 29. 17:22
 23/29 anonim ***** válasza:

A kis szilikon villogókhoz nem kell semmi

a másik lámpámhoz szintén, mert kézzel csavarható a kupakja, a harmadikhoz megy egy 5 forintos :D

2021. szept. 29. 19:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Kés és celux. Egyszer magától szétesett,ugyhogy inkább biztosra megyek.

Amugy 2ujj is elég lenne...de mint írtam néha az sem kell.

2021. szept. 29. 19:38
 25/29 A kérdező kommentje:

#23 Köszönöm

#24 Szintén, de nem kísérletezem tovább. Az utolsó csavar be van szorulva, szét van menve, de nem akar kijönni, az biztos. De a szétment gomb miatt kénytelen leszek újat venni, kár érte.

2021. szept. 29. 20:55
 26/29 anonim ***** válasza:
lifehacban biztos van praktika az elnyalt csavarok kiszedésére. Amit cserélni olcsobb mint egy új lámpa.
2021. szept. 29. 21:08
 27/29 A kérdező kommentje:
Már többször leírtam, hogy a gumi bekapcsológomb szétmállott (ettől függetlenül) talán sokat volt a napon (lelakatolva).
2021. szept. 29. 21:41
 28/29 MGéza ***** válasza:
De tényleg nem értem a dolgot én sem. Ennyire ne verd már a fogadhoz a garast, hogy nem tudsz helyette másikat venni. Inkább az elemet pazarlod ha mégis sikerül kicserélni mert nem tudod kikapcsolni, ennek mi értelme van?
2021. szept. 30. 15:56
 29/29 A kérdező kommentje:
Csak azért nem veszek csavarhúzót (legfeljebb a következőhöz, ha azon is ilyen csavarok lesznek), hogy ki tudjam venni az elemeket, amúgy sem lenne értelme újakat venni a beragadt és szétmálott gomb miatt. Majd veszek másikat, már írtam, nem probléma.
2021. szept. 30. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!