Milyen jó minőségű férfi biciklit tudtok ajánlani 50-60 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 01:10
21/29 anonim válasza:
20 # koccolj vissza suliba mert kimaradt sok alap dolog , egyrészt a fogalmazás kutya , tovabbá az értelmi szinted csekély mert nem neked válaszoltam .....
22/29 anonim válasza:
21
Már kutyázásból mindenki tudja milyen nemzetiségű vagy,de haver,olvass újra mit írtál,azután beszélj.
Kár hogy némi IQ is kell
23/29 anonim válasza:
19 # 14 kiló , Avid tárcsás állitható a rugóerő és tárcsatáv , rugósnyeregcső és felnik gyárilag pöpec allapot . A centrirozason fennakadsz , pedig a bringa teljes felújitasról papolsz . Banyek logikus érvek hianyában nem vagy méltó vitára .Gyere vissza 40 ev múlva mert akkor kell lecserelned a kiegeszítőket . 😀😊😃😂😄😅😆😉😤😩😆😂😁😃😉😈😆😁😅😊☺ Cső .
24/29 anonim válasza:
21
Egyrész dilessziás vagyok,másrész interneten vagyunk,és nem nyelvtan órán,
.
Másrész miért kötöszködsz?
Nincs másra időd?
Éhes vagy?
Akkor egyél.
Veszekedni akarsz?
Menjél le az kocsmába,ott lehet veszekedni
25/29 anonim válasza:
23
Menjél vissza óvodába,mert annyi az értelmi szinted.
26/29 anonim válasza:
Ha eldöntöttétek kinek nagyobb a cerkája, akkor a kérdezőnek is lehet ám segíteni.
27/29 anonim válasza:
26
Mond neki az nagyon értelmesnek,aki felnivel jön veszedkedni mert hogy én elakarom adni az bicómat.
29/29 anonim válasza:
Leginkább használtat, de ha kicsit megemeled a limitet, és újan szeretnéd, esetleg Csepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!