Dehogy tré... Százszor jobban bízok egy 10-15 éves Deore-Alivio váltóban, mint egy új Tourneyben, a többi alkatrész is minőségibb. Vegyél újat mert van rá garancia... Kb utolsó szempont nálam. Váz ne legyen sérült, a többit úgyis állítgatni kell, új Tourney meg macerásabb lesz ilyen szempontból. Ha nem bótbajárósnak kell, akkor az új ilyen kategóriában felejtős.
2021. aug. 14. 14:33
12/29 anonim válasza:
Akkor vegyél tulárazott hasznalt fost , ember 10+os váltó az is kopik akár lehet XT .... Markasznob vagy , a 300 ezer alatt nem letezik bringa kommentek még késnek . Tovabbá mennyi egy 12 éves jobban fekszerelt bringa most több áremelés utan ? 70 - 80 ezer vagy 100 . Erre simán költhet gumi lanc racsni csere , aztán nyereg kopás , kerékagy bibi , új kerék . Na meg a monoblokk vagy a hajtás rendszer lehet oktalink Shimano az sem örök . Kezdhet gyűjteni nyitáskent szervizre alkatrészre . Rossz tanácsért irj bátran .
#12: Na nem mintha új gépeknél ilyesmi nem fog felmerülni. Á dehogy, soha. Örülsz, ha 1-2 évet ami a garanciális idő, kiszolgálják a belépő szintű alkatrészek, aztán ugyanúgy költős lesz mint a minőségi használt, csak sokkal hamarabb és többször fog kopni. Ezek kb úgy vannak összerakva hogy a granciális időt kihúzzák.
Nekem a Deore agyas Rigida Taurus felnijeimen 3 év alatt elől egy kis kónusz berágást kellett javítani, hátul hibátlanul volt, 3 év aktív, néha erősen göröngyös, rögös úton használattól, maga a gép 10 éves volt idén. Mondjuk egy Koliken felnijeibe tojást is raksz ennyi idő alatt, akár egy kosárral is ha nem figyelsz a kártyúkra. Szóval nem, nem csináltam szar vásárt a bicómmal. Pedig "állítólag" márkát vásároltam, tehát extra pénz adtam ki a semmiért, a te felfogásod szerint(KTM Life Race 2011).
2021. aug. 14. 17:04
16/29 anonim válasza:
15
Mi az bajod?
Van egy használt bringó amit 15 ezerért aurlok,szerintem nem nagy pénzkidobás,max 20 ezret szán rá,akkor tökéletes.
2021. aug. 14. 17:26
17/29 anonim válasza:
A bringaidat javitottad már magad ? Ostobaságot írsz , Beretta es Remerx felnijeim vannak ,3 evesek . Gyari tiszta kék zsír az agyakban . Tökeletesek, evenkent 1-1 centrire elviszem . Koliken ezeket forgalmazza felnikbr bele van ütve , nem kinaiak azok a sunfeng vagy Sunrun . Az utóbbi 2 küllő cserét kapott , masik semmit . 5 ezer dbja most fixen .... Rodi vagy Shimano kerékbe is lesz 8as , mindegy hány kilós a ssegg amit cipel . Nehéz gepek olcsók , de azt a marhasagot hogy mindent kicserelsz 1 ev alatt honnan vedtetek ? Kormány nyeregcső váz váltó nem megy szét . Nezz meg kocsmás tesco bringakat eredeti valtó , azok sem hullanak ki . Ugyanott leszel es vagy egy Shimano hajtás kontra Prowheel / Sunace monoblokkal . Most 12 ezer a drágább monoblokk az olcsó 3 . De arra semmi gari nincs hogy 5ször vagy 3szor kajakabb tartósabb az olcsóbbtól mert japán meg űrtechnikás . Ez baromság . Kopik , idő , pára, hajtod ....
2021. aug. 14. 17:48
18/29 anonim válasza:
Állítgatni minek ? Télen lazitunk nyáron engedünk a hangoló csavarokon .
2021. aug. 14. 17:49
19/29 MGéza válasza:
Na látod... Az én felnijeimet a 85 kilós súlyom ellenére sem kellett még sosem centrírozni, pedig kap terepet, 30-as tempóval döccenek át kisebb-nagyobb úthibákon. Akkor valahol mégis hibás az elgondolásod. És igen. Neked van egy 18 kilós acélvázasod, nekem egy hidrotárcsás gépem, ami úgy 12,5kg. Szar nekem. Hülye márkahívő vagyok :)
2021. aug. 14. 18:14
20/29 anonim válasza:
17
Hogy tartozik ide hogy milyen felnijeid vannak,hogy én elakarok adni egy német biciklit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!