Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen jó minőségű férfi...

Milyen jó minőségű férfi biciklit tudtok ajánlani 50-60 ezer forint körül?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 01:10
1 2 3
 11/29 MGéza ***** válasza:
Dehogy tré... Százszor jobban bízok egy 10-15 éves Deore-Alivio váltóban, mint egy új Tourneyben, a többi alkatrész is minőségibb. Vegyél újat mert van rá garancia... Kb utolsó szempont nálam. Váz ne legyen sérült, a többit úgyis állítgatni kell, új Tourney meg macerásabb lesz ilyen szempontból. Ha nem bótbajárósnak kell, akkor az új ilyen kategóriában felejtős.
2021. aug. 14. 14:33
 12/29 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél tulárazott hasznalt fost , ember 10+os váltó az is kopik akár lehet XT .... Markasznob vagy , a 300 ezer alatt nem letezik bringa kommentek még késnek . Tovabbá mennyi egy 12 éves jobban fekszerelt bringa most több áremelés utan ? 70 - 80 ezer vagy 100 . Erre simán költhet gumi lanc racsni csere , aztán nyereg kopás , kerékagy bibi , új kerék . Na meg a monoblokk vagy a hajtás rendszer lehet oktalink Shimano az sem örök . Kezdhet gyűjteni nyitáskent szervizre alkatrészre . Rossz tanácsért irj bátran .
2021. aug. 14. 15:41
 13/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk van egy 24-es bicikli,kell?
2021. aug. 14. 16:22
 14/29 anonim ***** válasza:

Itt van három bicaj, ami teljesen vállalható.

[link]

[link]

[link]

2021. aug. 14. 16:31
 15/29 MGéza ***** válasza:

#12: Na nem mintha új gépeknél ilyesmi nem fog felmerülni. Á dehogy, soha. Örülsz, ha 1-2 évet ami a garanciális idő, kiszolgálják a belépő szintű alkatrészek, aztán ugyanúgy költős lesz mint a minőségi használt, csak sokkal hamarabb és többször fog kopni. Ezek kb úgy vannak összerakva hogy a granciális időt kihúzzák.

Nekem a Deore agyas Rigida Taurus felnijeimen 3 év alatt elől egy kis kónusz berágást kellett javítani, hátul hibátlanul volt, 3 év aktív, néha erősen göröngyös, rögös úton használattól, maga a gép 10 éves volt idén. Mondjuk egy Koliken felnijeibe tojást is raksz ennyi idő alatt, akár egy kosárral is ha nem figyelsz a kártyúkra. Szóval nem, nem csináltam szar vásárt a bicómmal. Pedig "állítólag" márkát vásároltam, tehát extra pénz adtam ki a semmiért, a te felfogásod szerint(KTM Life Race 2011).

2021. aug. 14. 17:04
 16/29 anonim ***** válasza:

15

Mi az bajod?

Van egy használt bringó amit 15 ezerért aurlok,szerintem nem nagy pénzkidobás,max 20 ezret szán rá,akkor tökéletes.

2021. aug. 14. 17:26
 17/29 anonim ***** válasza:
A bringaidat javitottad már magad ? Ostobaságot írsz , Beretta es Remerx felnijeim vannak ,3 evesek . Gyari tiszta kék zsír az agyakban . Tökeletesek, evenkent 1-1 centrire elviszem . Koliken ezeket forgalmazza felnikbr bele van ütve , nem kinaiak azok a sunfeng vagy Sunrun . Az utóbbi 2 küllő cserét kapott , masik semmit . 5 ezer dbja most fixen .... Rodi vagy Shimano kerékbe is lesz 8as , mindegy hány kilós a ssegg amit cipel . Nehéz gepek olcsók , de azt a marhasagot hogy mindent kicserelsz 1 ev alatt honnan vedtetek ? Kormány nyeregcső váz váltó nem megy szét . Nezz meg kocsmás tesco bringakat eredeti valtó , azok sem hullanak ki . Ugyanott leszel es vagy egy Shimano hajtás kontra Prowheel / Sunace monoblokkal . Most 12 ezer a drágább monoblokk az olcsó 3 . De arra semmi gari nincs hogy 5ször vagy 3szor kajakabb tartósabb az olcsóbbtól mert japán meg űrtechnikás . Ez baromság . Kopik , idő , pára, hajtod ....
2021. aug. 14. 17:48
 18/29 anonim ***** válasza:
Állítgatni minek ? Télen lazitunk nyáron engedünk a hangoló csavarokon .
2021. aug. 14. 17:49
 19/29 MGéza ***** válasza:
Na látod... Az én felnijeimet a 85 kilós súlyom ellenére sem kellett még sosem centrírozni, pedig kap terepet, 30-as tempóval döccenek át kisebb-nagyobb úthibákon. Akkor valahol mégis hibás az elgondolásod. És igen. Neked van egy 18 kilós acélvázasod, nekem egy hidrotárcsás gépem, ami úgy 12,5kg. Szar nekem. Hülye márkahívő vagyok :)
2021. aug. 14. 18:14
 20/29 anonim ***** válasza:

17

Hogy tartozik ide hogy milyen felnijeid vannak,hogy én elakarok adni egy német biciklit?

Használt bicót szeretnék eladni,miért baj neked?

max 20 ezer ami felújítással törödik

Nem kötelező te pont megvenni

2021. aug. 14. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!