Milyen nyerget tudnátok ajánlani trekking biciklire 5000 forint alatt? Lehetőleg olyan legyen, ami azért minőségibb, és nem zsibbad szét az egész seggem 30 km tekerés után.
Mindenkinek más...
Ha most azt írom, hogy vegyél egy "gyepszellőztetős" (avagy anatómiai nyílással rendelkező) Trinity race nyerget, mert nálam annyira bevált, hogy már 15 éve ilyet használok (ez a második ilyen a kerómon) és még nem találkoztam ennél kényelmesebb nyereggel, akkor számodra ez az info tök érdektelen. Lehet, hogy te 2 kilométert nem bírnál rajta ülni és utána is 2 hétig állva ennéd a vacsorát...
Pedig minden szava igaz. Viszont nincs 2 egyforma segg...
Próbáld ki a royal géllel készült nyergeket, nálam bevált. de az is igaz, amit az előttem szólók írtak, hogy 5000-ből nem biztos, hogy sikerül, és az is igaz, mindenkinek más nyereg válik be. Próbálgatni kell. Nekem se jött be az első, kicseréltettem másikra, az már jó lett.
Itt van az általad elképzelt árkategóriának megfelelő:
Nekem ez van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!