Ajánlanátok túrázáshoz-terephez megfelelő MTBt?
Tehát szeretnék vásárolni (akár használtan is) egy MTB kerékpárt hosszabb, rövidebb túrákra. Fontos lenne az állóképesség, mert balatoni(100-150 km) túrát is terveznék vele.
Fontos szempotok:
-Első állíthatő teleszkóp
-Erős-könnyű váz
-lehetőleg Shimano váltók
-tárcsafék
-duplafalú felnik
-Természetesen felnőtt méret( 20 éves, 185 cm magas emberkének)
Továbbá szeretném, ha bírná a terepet is :)
Árkategória: A 100ezres határt nem szeretném átlépni. Így sokkal valószínűbb a használt MTB vásárlási lehetőség. Ebben kérném segítségetek. Véleményeket, hogy miben kell jónak lennie egy nagy túrára alkalmas biciklinek stb :)
Továbbá, ha találnátok pár jó ajánlatot szívesen fogadok linkeket is.
Köszönöm a segítséget!
Hello!
Én bátran merem ajánlani a Cube márkát. Nekem az van, megvagyok vele elégedve nagyon. Sajna szvsz. egy kicsit drágák, de valamit valamiért. Gondolkodhatsz nyugodtan még pl a merida-ban. Ha túrázásra szeretnéd használni érdemes kicserélni a gyári nyerget mert az nem kimondottan 100-150 km-re szinte folyamatos üléshaz van tervezve. Nagyon szépen mutatnak rajta, csak k..a kényelmetlen. Sajnos az elvárásaid nem fognak teljesen teljesülni ennyi pénzből, ezt főként a telóra értem. A teló állítás alatt mit értesz pontosan? Ma már szerintem nem gyártanak szimplafalú felnit (a tévedés jogát fenn tartom!! :) ), de ami kereket érinti jobban számít egy erős, jó küllő és hogy lehetőleg háromszorosan legyen keresztezve fűzéskor, ez stabillá teszi a kereket. Persze ettől még sokat számít egy jó feni is. Most shimano vagy nem (bár nekem is az van) a sram épp ugyan olyan jó. De itt van két link ami eszembe jutott hirtelen. Csak új cuccok: www.ebike.hu valamint a www.bikemag.hu Itt felül a szürke sávban van egy "apróhírdető" fül oda kattints rá. ott vehetsz használt vagy akár új cuccokat a komplett bringától a legapróbb küty-mütyökig. Remélem segítettem!
Üdv!
Peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!