Milyen bringát ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
30-50ezret szánok rá, naponta 40-60 km-t teszek meg városban. Lány vagyok, de nem ragaszkodom a női vázhoz. Szeretnék egy újat/régi újat (használtat), de sajnos nem nagyon értek hozzá, csak jövök megyek vele, meg néha áttolom ismerőshöz, hogy megigazítgassa, ezért kérem a segítségeteket :)2013. ápr. 21. 12:38
1/4 anonim válasza:
40-60km naponta városban? Az nem gyenge... Ennyiért valamilyen trekkinget vennék 28-as kerékkel, városban azzal lehet jól közlekedni.
2/4 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 21. 20:05
3/4 A kérdező kommentje:
ja most egy tök fapados hauser montim van, és igazából semmi baja, kifogástalanul működik, csak most, hogy itt a jó idő, és ránőtt a seggemre elkezdtem gondolkodni, hogy lehet egy másik alkalmasabb lenne erre a célra.
2013. ápr. 21. 20:16
4/4 anonim válasza:
Már értem. Sajnos nem nagyon vagyok otthon az ilyen bringáknál, mert montizok, de ha felkeresel egy kerékpár szaküzletet biztosan tudnak segíteni. Ennyi pénzért meg valóban inkább használtat, mert azok minőségibbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!