Vannak olyan üzletek ahol SZÉP kártyával lehet kerékpárt vásárolni?
Figyelt kérdés
A Bikestore-t és a Bicajozz.hu-t már felkerestem, de egyszerűen nincs nagy méretű kerékpárjuk (190cm vagyok és 200 körül keresek egy cross trekkinget). Vagy általános probléma lenne, hogy nyárra ki vannak fosztva a bringaboltok?2021. júl. 8. 16:08
1/5 anonim válasza:
A főkérdésben nem tudok segíteni, de most a vírushelyzet miatt eleve hiánycikk lett a kerékpár itthon. Szerintem ez még fél évig biztosan így lesz, nagy mázli kell, hogy találj jó áron megfelelő bicót mostanság.
2/5 anonim válasza:
Kb. 3 ilyen bolt van Bp-en, de nincs választékuk, hiszen eleve hiány van és minden szép-kártyás náluk vásárol bringát.
3/5 A kérdező kommentje:
Melyik az a három?:)
2021. júl. 8. 17:55
4/5 anonim válasza:
Talán a Berguson és a BringaBoard és a harmadik. :)
5/5 anonim válasza:
Berguson, K2-Bike. Ezeknél is működik elvileg, de nagy választékot sehol ne várj. Világszinten hiány van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!