Orszaguti kerekpar?
Figyelt kérdés
32 eves vagyok, 20 eve kerekparozok.
Most rajottem, hogy szeretnek hosszabb tavra is menni vele, foleg orszagutiban gondolkodok.
Ujat szeretnek venni garancia miatt pl.
Ezt neztem ki, sok velemeny, video stb utan.
Kedves hozzaertok, mit gondoltok errol?
2021. jún. 28. 20:10
1/7 anonim válasza:
Ha belefér a keretedbe, az RC520-szal szerintem jobban jársz. Azon már hibrid fék van, nem full mechanikus, és a 105 szett gyakorlatilag mindent tud, csak súlyban marad el a csúcskategóriától.
2/7 A kérdező kommentje:
Az mar nem fer bele.
Ez is neccesen.
2021. jún. 29. 07:52
3/7 Wadmalac válasza:
Teljesen rendben van.
A bowdenes tárcsafék egy árkompromisszum, ha normálisan van beállítva, az is teszi a dolgát.
Ha volna tök ugyanez sima patkófékesben, még kicsit olcsóbban, én azt javasolnám.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs patkofekesbe, en is azt akartam volna.
:(
2021. jún. 29. 11:41
5/7 anonim válasza:
1. Vagyok. Azért ajánlottam a hibrid fékest, mert a mechanikus tárcsánál én is jobbnak tartom a felniféket. Ha ez fér a keretbe, akkor szerintem is megveheted. Ennyiből nem kapsz újan jobbat.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek.
Augusztusban lesz csak, gyakorlatilag ki van fosztva a deca. :/
2021. jún. 29. 15:36
7/7 Wadmalac válasza:
Nem csak az. Mindenhol nulla a készlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!