Cross trekkingről váltani országúti kerékpárra?
Ha szinte kizárólag aszfalton tekersz akkor igen, mindenképp. Könnyebb, kisebb az önsúlya, a légellenállása. De azért 25-28 széles gumikkal azért egy cross is tud elég szépen gurulni, én 37/43-622 gumikról váltottam 7,5BAR nyomású 28-622-re, már ott is érezhető. Hosszú távon kényelmesebb lehet a cross üléspozíciója.
Egyébként a leadott infó nem sok, a "KTM trekking" 160-700k közötti kategóriában lehet bármi, alapfelszereltségű Life Actiontól a karbonvázasig bármi. 25-28 széles gumikkal azért egy cross is tud elég szépen gurulni.
Javaslat:
Bérelj ki egy outit 1-2 napra, tekerj vele jó sokat. Ha jobban érezed magad rajta, akkor cserélj. Nagyjából én is így fogok tenni pár napon belül, mielőtt elhamarkodott döntést hoznék és kiderülne, hogy csak a pénzem költöttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!