Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kormányt ajánlanátok...

Milyen kormányt ajánlanátok Balaton körútra?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben, 4 fő (mind 18 alattiak lennénk), sátorozással kerülnénk meg a Balatont. Ebből 1-2 ember nem tudna túl sokat tekerni így kb. 4 nap alatt teljesítenénk. De a kérdés: most van egy verseny/gravel kerékpárom amit kaptam, de egy kicsit már használt. (Meg amúgy is szeretnék egy kicsit perszonalizálni rajta, hogy sajátomnak érezzem) Most egy szimpla egyenes kormány van rajta. Viszont a "drop bar" azaz magyarul, "kecske szarv"? kormányban gondolkozok. Nekem jobb az a testtartás (és persze jobban is tetszik, hehe), de nem vagyok benne biztos, hogy annyi csomaggal jó ötlet lenne-e. Ti mit gondoltok?

ma 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó a kos kormány,csomag hátul lesz nem akadályoz.
ma 13:39
 2/5 anonim válasza:
Hali. Engem érdekelne a sátorozásotok. Hogyan azaz hol oldjátok meg? Zárt helyen vagy, camping stb?
ma 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Az utazást 2, 2 fős sátorral oldanánk meg, amit biciklihez lehet erősíteni, egy kis szikszalag + maddzag kombóval. És kemping/ sátorhelyeken állnánk meg. De mivel nyáron mennénk, ezért olyan időre terveznénk, amikor nem kell esővel számolni. Ezen kívül átlagosan 20 négyzetméteres partcellát + bicikli megőrzést 7-9 ezerért ajánlanak 4 főnek. (Mármint ahol én néztem) Ha másra voltál kíváncsi szólj, de még ez mindig tervezés szakaszban van, szóval konkrét dolgok még nincsenek meg.
ma 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha egyenes kormányról koskormányra alakítasz, akkor a teljes váltó- és fékrendszert át kell alakítani? Olcsóbban jönnél ki, ha eladnád a biciklit és vennél egy gyárilag koskormányost.
ma 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
#4, azt hittem csak újra kell kötni. Nem teljesen logikus nekem, miért kéne át alakítani. Esetleg egy kicsit bővebben el tudnád mondani? Bocsánat csak nem vagyok annyira ismerős a biciklikkel
ma 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!