Heti 5-6 nap mire eleg?
Heti 5-6 nap 2 oras intenziv kerekparos mire eleg a szervezetnek?
Folyamatos tekeres 24-26km/h sebesseg.
Nagyon minimalis zsirreteg van meg a hasamon, illetve szeretnem ha az izmaim tonusosobbak lennenek, szalkasabb comb.
Megfelelo ez erre?
3!
Te ilyeneket hol olvastál?
Van tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Megfelelő, ha jó az étrend.
Bár azt nem tudjuk, hogy az intenzív tekerés nálad mit jelent, a tempó önmagában semmit nem fejez ki, pl országúton ilyen átlagot akkor mész intenzív tekeréssel, ha felmész a stelviora meg vissza.
Az intenzív 2 órára azért egy 150-es átlagpulzust legalább jelent.
*országútival
Montival tényleg nagyon intenzív, egy trekking szerű valamivel meg nem nagy cucc.
6!
20 évesen és 50 évesen egészen mást jelent a 150-es pulzus.
30 eves vagyok, kozepesen edzett.
Edzogorgovel kezdtem novemberben. 4 honap alatt leadtam 18 kg-ot.
Tavasszal a rengeteg melo miatt 1.5 honap kinaradt, de vegre ismet tudok foglalkozni magammal.
Heti 4-6 alkalommmal megyek 40-60 km ert.
Pulzustartomany 130-160.
Kerekparom egy monti, amin annyi a konnyites, hogy az elso gumi kisse veknyabb, a hatson maradt a vastagabb.
Igyis mintha a fogamat huztak volna ki,amikor fizettem,uj kerekparra gyujtok,ami konnyebb, veknyabb.
Ennek a sulya kb 14-16 kg, mar nem emlekszem.
Nem konnyu tekerni mar,bar feljebb emeltem a nyerget, kucsit atzsiroztam a lancot, jobban felpumpaltam a kereket stb.
1 eve 5 km ert ugy tettem meg hogy megalltam legalabb 1x,kialltam a nyeregbol, mostmeg 65 km-t vegigtekerek, egyszer megallok inni es kesz.
Nyilvan egy edzett, eros embernek ez szinte csak bemelegites, de en azert buszke vagyok magamra.
Rengeteg izzadas, szenvedes van ebben.
Jah igen etkezes.
Odafigyelek ra, bar nem lettem elvakult.
Sok feherje, keves szenhidrat, edzes utan feherjeturmix.
Nem zabalok edesseget, esti filmezeskor nem nyomok be 2 tabla csokit mint regen.
A 171 cm magassagomhoz ( vagy alacsonysagomhoz) mar nem 89 kg vagyok, hanem 67 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!