Heti 6 nap edzés sok?
Figyelt kérdés
3 gyuros, 2 thaibox es 1 tatabata 20 perc keményen, lelkiismeretesen. Haver mondta h ez sok lesz a szervezetemnek, izmoknak, idegrendszernek. Meg h enervalt leszek ki fogok egni. Inkább 2 nap teljes szünet legyen.2019. júl. 11. 04:34
1/5 anonim válasza:
Igen ez valóban sok! A pihenésre is szüksége van a szervezetnek, hogy normálisan tudjon fejlődni az izomzat.
2/5 anonim válasza:
en evekig 6 napon reggel edzettem,és fitten indult a napom,ez egyén függö,kinek mi jön be vagy mi válik be..ha nem mentem,hianyérzetem volt es enervált voltam vasarnap..alig vartam a hétföt..
3/5 anonim válasza:
Ha a sulyzos edzesed ugy van osszeallitva, hogy a kulonbozo izomcsoportok, izuletek terhelesenek idopontjat illetve mennyiseget a tobbihez igazitod, nem sok. Jol ossze lehet rakni. De ez nem egy mell/bic, hat/tric, lab/vall sablont jelent.
4/5 anonim válasza:
Ha mellette nem végzel fizikai munkát menni fog.
5/5 anonim válasza:
En ezt csináltam evekig nehez fizikai minka mellett heti6 brutál sulyzos edzés. Es nagyon ott volt a forma. Persze kajára figyeltem amennyire a lehetősegek engedtek. Meg kiegek mentek multivitamin fehérje edzeselötti. 3 4 loter viz / nap. Ráalsz az olyan anyagcseréd lesz mindenki koxosnak néz majd . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!