Mit vegyek hogy ne jöjjön le a bőr az ujjamról?
Nekem ez nagyon bevált, vékony tenyerű, tartós, és nem csúszik.
En nem ismerem behatobban a streetes edzeseket, mikor heti egyszer atmozgattam magam egy a celra kialakitott edzoparkban, akkor is csak huzodzkodast, tolodzkodast, inv. evezes, par alap fekvotamasz formaban edzettem. De pl. sulyzos edzesnel (meg az elobb emlitett gyakorlatoknal is) nekem a magnezia kocka (nem folyekony vacak) sokat segitett, pont azzal hogy novelte a tapadast, ezaltal nem csuszott a kezem a rudon/kapaszkodon/gyurun, nem volt csuszasi surlodas a borom meg az eszkoz kozott, igy kevesbe szedte szet a bort a tenyeremen. Hogy ha csuszik is, nem a csupasz borfeluleten surlodik a rud, hanem a poros borodon. Azota nincs komolyabb borkemenyedes a tenyeremen, miota mindig porozom a kezem edzes kozben.
Ha olyan gyakorlatot vegzel, ahol csusznia, fordulnia kell a kezednek a rudon, nem tudom hogy mukodik. Egy probat meger, 7-800ft egy kocka por, en mar 3 eve hasznalom es meg nem fogyott el.
bemész egy scitec boltba és kérsz egy basic kesztyűt, ami 2 ezer ft. ha nincs rendelnek. [link]
ezt használom és egész jó. bár ki kell rakni szellőztetni mert egy idő után büdös lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!