Kondiba járjak vagy itthonra vegyek súlyt illetve edzek saját testsúllyal mellé?
Ha benne vagy a témában és a gyakorlatokat helyesen el tudod végezni, tudod hogyan kell jól bemelegíteni és nyújtani, akkor otthon is simán mehet.
Ha nem vagy tisztában az alapokkal, akkor eleinte nem árt szakértő tanácsát kérni, de utána már boldogulsz egyedül is.
Nem ez a fő gond hanem hogy nem fér el sehol a legtobb embernek. Nem mindenkinek van pl. egy pincéje ehhez.
Nekem minden penzt meger az egyedul edzés de csak egy padom van, így csak egykezessel tudok fekvenyomni, guggolni stb. De ígyis megvagyok.
Hat nekem megérte, mert nálunk tömve van a konditerem 4 utan. Teljes testes edzest csinalok és így normális utembezn tudom csinalni a dolgaimat,nem kell várnom a fekvenyomo padra,guggolo keretre stb. Nekem ezek vannak, nagy reszet jofogasrol szereztem be,kb 200bol megallt az egesz:
Erokeret
Kétkezes egyenes rud ( 160-220)
Univerzalis pad az erokerethez
Szerelheto egykezesek
180 kilo tarcsa
Huzodzkodo
Tolodzkodo
Gimnasztikai gyuru
Francia rud
haskerek
fekvotamasz bak
+ van par extrabbnak mondhato dolgom,de ezek nem feltetlen kellenek: hiperhajlito pad, hex rud, Scott pad
Ezeket erdemes szerintem venned,ha otthoni teremben gondolkozol. Ilyen csigas dolgok feleslegesek, ezekkel is messze tudsz jutni ha normalisan csinalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!