Heti 6 nap fizikai munka melett lehet naturálban fejlődni?
Ez egy nagyon jó kérdés, anno én is segédmunkás voltam építkezésen, és én nem tudtam megoldani,hogy még meló után elmenjek edzeni, mert olyan szinten lefárasztott ez a napi 10-12 óra kemény fizikai meló,hogy k.o voltam nap végére.
Nem tudom nálad mennyire nehéz fizikai meló,hány órában, de ha nem vagy fáradt és meg van a megfelelő kalória mennyiség, normális makróval akkor fejlődhetsz, bár itt még kérdéses lehet a regeneráció is. :/ nehéz ez
Regeneráció necces,én is egész nap emelgetek 4-8kg vasdarabokat szakmából adódólag(forgácsoló)napi 50-300db os mennyiségekben szerintem eléggé be tud tenni az ilyen meló regenerálódás szempontjából.
Volt hogy váltott műszakban toltam,na ugy meg katasztrófa,ha nincs meg 7-8óra alvás ami elég esélyes műszak váltáskor,képtelem voltam érdemi edzést végezni.
Így hogy most 1 műszak,tudok pihenni,visszavett edzésmunkával,lassan döcögök..
De elég gyorsan túl tudod edzeni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!