Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha 2 oran keresztul bringazom...

Ha 2 oran keresztul bringazom 150es pulzussal (147-170), akkor lehet fogyni?

Figyelt kérdés

#Pulzus bringa kaloria
2021. máj. 21. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Semmit se ér ha a kaja nincs rendben. A kettő együtt számít, ha szemét kajálás megy, bármennyit tekerhetsz. Én 20-30p laza tekeréssel is fogyok, mert a kajám rendbe van téve.
2021. máj. 21. 18:53
 2/16 anonim ***** válasza:
2%
Két órán keresztül 150-es pulzus felett? Kellemes szívrohamot...
2021. máj. 21. 19:01
 3/16 A kérdező kommentje:

A kaja rendben van, nem ez volt a kerdes.

Szeretnem tudni, mennyi folyamatos pulzus ajanlott a maximalis zsiregeteshez ebben az aerobik mozgasban.

2021. máj. 21. 19:02
 4/16 A kérdező kommentje:
2es miert? 150 et irtam, neha felmegy felfele ha megyek 168ra, neha lemegy 145re.
2021. máj. 21. 19:03
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

A 150-es pulzus szerintem is irreális, de amúgy napi 2 óra intenzív biciklizés (be kellett érni az iskolába és mindig későn indultam) mellett én kb. megehettem bármit, akkor is fogytam. Nem voltam képes annyit enni, hogy ne fogyjak. Ilyen értelemben nekem biztosan elég lenne. Ez egyénfüggő is lehet azért.

A pulzusomat meg nem nagyon tudom 100-110 fölé tornászni biciklizéssel, de ez is biztosan egyénfüggő.

2021. máj. 21. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapjáraton 80-100 között mozog a pulzusom.

Sport közben még nem mértem, de szerintem a 150 az nem olyan irreális.

Amúgy akkor tudsz vele fogyni, ha a kaja rwndben van, ahogy az egyes is írta.

A kalóriákon múlik a fogyás. Ha égetsz egy nap alapjáraton 2000 kalóriát mellé, még ez a kb. 1000 kalória, de megeszel 4000-et, akkor naponta 1/7 kilót fogsz hízni, körülbelül. De ez csak egy példa, a lényeg, hogy ne egyél iszonyat sokat, csak úgy átlagosan és, akkor valószínűleg fogyni fogsz.

2021. máj. 21. 19:13
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom hogy 1kg zsir kb 7000kaloria. Egyentol fuggo.

Nem az etrendrol lenne szo, hanem hogy van e olyan also e felso hatar ahol erdemes tartani a pulzust e ket ora alatt, hogy maximalis egetest erjek el. Mert tudnam emelni es csokkenteni is utkozben, de nem tudom melyik eri meg jobban illetve ez igy jo e.

2021. máj. 21. 19:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Minél nagyobb erőkifejtést teszel, annál több kalóriát használsz el. Az édesmindegy, hogy zsírt vagy szénhidrátot, az összenergia számít. A tested egész nap használ energiát, a sport után kénytelen lesz beérni azzal, ami maradt - ha elhasználtad az összes szénhidrátot, akkor a zsírral. Ha meg nagyobb arányban használtál zsírt, és szénhidrát maradt fölöslegben, a májad seperc alatt zsírrá alakítja, ne aggódjál ezen.

Viszont a szívednek ártasz, ha túlterheled. 2 órán keresztül 150+-os pulzus már elég komoly megterhelés, különösen naponta vagy heti többször. Érdemes lehet sportorvossal konzultálnod.

2021. máj. 21. 19:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan étrendtől függ a fogyás, tehát de, erről van szó.

Nyolcas kifejtette.

2 óra 150-es pulzusban semmi irreális nincs, én inkább ITGuy hülyeségétől kapnék szívrohamot. Ha egészséges és fiatal vagy, az égvilágon semmi bajod nem lenne ettől, de ha van lehetőséged rá, persze sosem árt egy kivizsgálás:)

2021. máj. 21. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Ja, ITGuy most fullba nyomta a kretént. Életkor nélkül teljesen felesleges pulzusról beszélni és még van egyéni szórás is.

20-on évesen ment 180 feletti átlagpulzussal 2 óra úgy, hogy a verseny további 3 órájában sem haltam meg.

Most 154 körül van az a pulzus, amivel még ki tudok menni a világból.

Azt sem tudjuk, hogy a kérdező sportolt-e korábban.

Kajában nagyon rá lehet segíteni a fogyásra, de ha minden nap letekersz 2000 kcal-t, akkor ehetsz bármit, fogyni fogsz.

2021. máj. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!