Kerékpározással és helyes táplálkozással lehet fogyni?
Nem vagyok vészesen túlsúlyos, van rajtam egy kis felesleg a combom és a fenekem tájékán. Az étkezésre próbálok figyelni, a szénhidrátot próbálom kerülni, sok húst és zöldséget eszem, vizet iszok. Naponta nagyjából 1000 kalóriát eszem. Hogyan tudnék úgy biciklizni, hogy fogynak? Ez az egyetlen mozgásforma amit szívesen csinálnék, futni egyeltalán nem szeretek, kardiot néha csinálok.
19/L (178cm/70kg)
A zsírégető pulzust el lehet felejteni. 10 éve el is felejtette mindenki, aki benne van a témában. Előtte mindenki vitatkozott velem, amikor azt mondtam, hogy alacsony pulzuson sosem fogyok, viszont amikor tavasszal elkezdtem a hegyi meneteket, akkor elkezdem ledobálni a kilókat.
Ennek ellenére érdemes alacsony pulzuson kezdeni, hogy a keringésed felkészüljön a komolyabb terhelésre.
Rendszeres, legalább másfél órás tekerésekkel már tudsz fogyni megfelelő táplálkozás mellett. De nem várd az elején az eredményt!
Az 1000 kcal napi bevitel kifejezetten kevésnek mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!