Tudnátok írni útvonaltervező appot/weboldalt?
Kerékpártúrához szeretnék utat tervezni, de a google maps az autópályára küldene még ha gyalogost állítok is 😂
Szóval írhattok párat + nektek hogy vált be, van-e valami tanács mellé. Köszi előre is
A Komoot is navigál útközben, de csak egy kisebb területre, talán egy megyére ingyenes. Legalábbis régebben így volt.
Szerintem érdemes kihasználni a bringás navigációt, ha már a technológia adott. Én végül bringás GPS-t vettem, mert idegesített, hogy terepen 5 percenként meg kell állni az erdőben telefont nyomkodni. Ilyen esetben a telefon rögzítése is problémás, mert nagyon tud rázkódni. Az egyetlen probléma ezeknek a kütyüknek az ára. De igazából sosem bántam meg, hogy megvettem.
#11!
Jó a navi, de menet közben úgysem tudom nézni. Ha megállok, akkor pedig meg tudok jegyezni pár elágazást. Régen nagyon jó elvoltam egy papírtérképpel is. Éppen a navinál tapasztalam azt, hogy a legkisebb bizonytalanságra megálltam.
Ha nagyon nincs kiszámolva az időm, akkor inkább megyek emlékezetből, legfeljebb felfedezek új utakat. Utólag visszanézem, hogy merre jártam.
13!
A papírtérképes múlt sokat segít a memorizálásban.
De a megszokott hegységeimben (Buda, Pilis) úgyis tudom, hogy kb. hová lyukadok ki. Az ösvények többségét pedig úgyis tudom fejből.
Én nagyjából a 4. hozzászólóval értek egyet; annyi különbséggel, hogy nekem a BaseCampnél kényelmesebb a MapSource, illetve a térképek közül inkább az OMP kerékpártérképét favorizálom...
De ez csak részletkérdés: a lényeg, hogy a tapasztalatom szerint az online- vagy mobilszoftverekhez képest jobb eredményt lehet elérni asztali gép és kifejezetten a kerékpáros közlekedéshez készített térkép kombinációjával.
Mobilon nekem a Locus jött be, szintén az említett OMP illetve a TuHu térképével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!