Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudnátok írni útvonaltervező...

Tudnátok írni útvonaltervező appot/weboldalt?

Figyelt kérdés

Kerékpártúrához szeretnék utat tervezni, de a google maps az autópályára küldene még ha gyalogost állítok is 😂

Szóval írhattok párat + nektek hogy vált be, van-e valami tanács mellé. Köszi előre is

2021. máj. 19. 12:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Merretekerjek.hu

Mapy.cz

Komoot

2021. máj. 19. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a Strava tervezőjét szeretem, de egy ideje a fizetős csomagba került ez a szolgáltatás. (Havi 1200 HUF körül van.)

Az előző heti tekerések átlagából megsaccolja, hogy mennyi idő alatt fogom teljesíteni. Így mindig pontosan érkezek ismeretlen utakon járva is.

2021. máj. 19. 14:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Bikemap.net
2021. máj. 19. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:

én a számítógépen Basecamp-el tervezem meg, exportálom gpx-be és aztán azt küldöm át telefonra.

cartograph maps 2, gurumap, osamandmaps, geocachin.hu alkalmazások szépen megjelenítik őket. Meg fel lehet tölteni google mymapsbe is és akkor meg a google maps alkalmazásban tudod megnézni.

Navigálást - mármint hogy olyant, hogy a telefon mondja nekem, hogy merre kell menni - nem használok kerékpáron. Azért ennyire ne legyünk már elbutulva, hogy néhány kanyart, kereszteződést nem tudok megjegyezni :D

A Gasecampbe le lehet tölteni a turistautak.hut és az openstreetmapot is.

[link]

ingyenes!

2021. máj. 19. 17:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, olyat én sem tudok ingyeneset, ami mondja előre az utat, mint a google autós tervezője..

De igaza van az előttem szólónak! Pár kereszteződést meg tud jegyezni az ember előre, aztán legfeljebb újra ránézel a térképre.

2021. máj. 19. 17:48
 6/18 A kérdező kommentje:

Amit az első írt Mapy.cz elég jónak tűnt, és mondta is az utat. De nekem igazából csak annyi számít, hogy ne vigyen fel az autópályára ahol 110el mennek mellettem...

Mindenképpen megnézem mindet köszönöm az ajánlásokat :)

Ma nem tudtam elmenni rossz idő miatt. :(

2021. máj. 19. 18:08
 7/18 anonim ***** válasza:

6: érdekes, engem a gyalogos beállításnál még sose vitt fel a gmaps autópályára...

Sajnos én is itthon dekkolok, pedig terveztem, hogy megyek egy törökbálinti kört.... Klassz az új bicikliút a Kamaraerdő felől...

2021. máj. 19. 18:12
 8/18 anonim ***** válasza:

#6!

Autópályán nem 110-zel fognak menni melletted, az az autóút.

És nem az a gond, hogy mennyivel mennek melletted, hanem az, hogy bringával egyikre sem hajthatsz fel.

#7!

Erről a kamaraerdei bringaútról tudsz valamit linkelni?

2021. máj. 19. 18:33
 9/18 anonim ***** válasza:

#8: A biatorbágyi viaduktig megy egyelőre, de ott az utolsó kb. 1 km még abszolút építés alatt van, zúzott köves állapotban.

Kamaraerdőben (villamos végállomás) a Kolozsvári utcán (kerékpárnyom-jelzés) elmész az első körforgalomig, Ott már a sportpályánál fel tudsz menni az új kerékpárútra. A Hacienda étterem után egy kicsit jobbra kel l kanyarodni, majd rögtön balra folytatódik a kerékpárút. Hétvégén már végig le volt aszfaltozva. Kijutsz a Raktárvárosi úthoz - ezt keresztezed, és szintén kis jobb-bal flikkflakk, és folytatódik a Fűzfa utcán egészen Törökbálintig. A téglagyári tónál ki a Bajcsy-ra, Ott jelölve van, melyik utcán kell balra felmenni, aztán Őrház utca, Régivasútsor, el a régi Cora alatt, és egyszercsak megérkezel a Viadukt tetejére. Remélem, követhető. :)

[link]

2021. máj. 19. 19:01
 10/18 anonim ***** válasza:

#9!

Azt hiszem, inkább megnézem. :)

2021. máj. 19. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!