Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit csináljak hogy melegbe a...

Mit csináljak hogy melegbe a gatyám ne legyen olyan a seggemnél bicajozáskor, mint annak aki bevizelt?

Figyelt kérdés
Bicajjal futárkodom, és a tavaly nyári melegben bicajozással töltött napokból kiindulva idén is ez lenne. Hazamenni nem nagyon tudok, mert más városban csinálom, meg kb 1 óra után az átvett gatya is tiszta víz lenne a seggemnél az izzadtságtól. Elég gáz szerintem, mit tegyek hogy ne legyen annyira feltűnő? Terepszínű nadrágokat vettem, alapból is azokat szeretem, kevésbé is látszik rajtuk, de sajnos így sem az igazi.
ma 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem a minta, hanem az anyag a lényeg. Nadrággal még ilyen szempontból nem foglalkoztam, de iszonyat izzadékony vagyok és technikai pólókon rohadtul nem látszik semmi.

Árulnak túra és bringás nadrágokat, ki kell próbálni azokat. Esetleg valami szolidabb fazonú úszósort.

ma 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Bringás nadrág. Sosem izzadtam még bele, pedig csináltam 35 fokban Balaton kört.
ma 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!