Bicajozáshoz melyik okosórát javasoljátok?
Sebesség ,távolság, esetleg még a kcal számolás kellene.
Vagy a sima kilóméter mérő óra bringára?
Elég egy app.
Töltsd le a Strava-t, ezt mind tudja!
Órával az a gond, hogy amikor megnézed, le kell venned a szemed az útról és a kezed a kormányról. Ha hosszúujjúban vagy, akkor még fel is kell húzni azt. Macerás és nem biztonságos.
Telefon még rosszabb, zsebből elővenni menet közben életveszély. A kormányra téve meg süti a nap, túlmelegszik, hamar lemerül és ha baj van, nem tudsz segítséget hívni. Egy olcsó km óra sokkal jobb megoldás. Ha van rá 20k-d, annyiért már kapsz Bryton Rider 15-öt, ami GPS-es, kezel szenzorokat (pulzus pl.) és a GPS-e pontosabb, mint a telefonoké.
Miért kéne elővenni?:D
Beteszed a nyeregtáskába, azt jólvan, megy a Strava, ha megállsz, megállítod, nem kell feltöltéssel bajlódni, hogy meg tudd nézni az edzéseidet. Amíg nincs watt- és pulzusmérő, nem kell óra(gondolom kormányra szerelhetőre godoltál...)
Amikor telefonnal mértem, mindig a zsebemben volt, szinte mindig csak otthon vettem ki. Pulzusmérővel már van értelme, ha folyamatosan szem előtt van.
Volt egy régi pulzusmérős karótám is, de szinte mindig a kormányon volt, csuklón csak rövidujjúban használható és akkor is körülményesen.
Valamiért nekem 3 app se mért egy percet se. Azért gondoltam a hagyományoa kormányea szerelhető mérőre.
Okosórára azért gondoltam hátha jobb. De nem tudom ha pl kicsit lassabb a netem akkor mi van
Rá kell nyomni a "start" gombra:D
Hogy jön ide a net? Minden GPS alapú.
#8: ???
Hogyhovy nem Mért? Nem indítottad el? Vagy nem volt bekapcsolva a gps?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!