Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bicajozáshoz melyik okosórát...

Bicajozáshoz melyik okosórát javasoljátok?

Figyelt kérdés

Sebesség ,távolság, esetleg még a kcal számolás kellene.

Vagy a sima kilóméter mérő óra bringára?

2021. márc. 1. 22:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem a nettel lesz gond, hanem a telefon elküldi aludni a GPS-t.

Nem kap adatot az app.

2021. márc. 2. 12:03
 22/32 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2021. márc. 2. 12:23
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Aki szerint életveszelyes ránézni egy órára vagy egy telefonra, az könyörgöm, ne üljön bringára :D
2021. márc. 2. 12:38
 24/32 Alex Fly ***** válasza:
@20: az energiatakarékossági beállításoknál kell elintézni, hogy ne lője ki az appot...
2021. márc. 2. 13:02
 25/32 anonim ***** válasza:

#23!

A karóra általában lefordul a csukló alsó részére, de eleve kényelmesebb is ott hordani tekerés közben, mert nyomhatja a kézfejet, ha felül van. Tehát el kell engedni a kormányt azzal a kézzel, ha meg akarod nézni.

Ezek után van a kezeddel kalimpálsz vagy törzsből fordulsz utána. Egyik sem ajánlott.

Használtam így egy ideig, semmi bajom nem lett, de én évek óta 10.000 km-ket tekerek.

2021. márc. 2. 13:03
 26/32 Alex Fly ***** válasza:
0%

@25: borzalom...két másodpercre el kell engedni a kormányt...mekkora katasztrófa! De ha ez ekkora gondot okoz, akkor hogyan szoktad jelezni az irányváltoztatást? Vagy akkor ez nem jelent problémát, csak ha az órára nézel?

Vahy ez az egész csak mondvacsinált magyarázat...

2021. márc. 2. 13:22
 27/32 anonim ***** válasza:

#26-27!

Viccesek itt az emberek. Amikor azt írtam, hogy nem feltétlenül szükséges a lock-out kar, mert le lehet nyúlni a villához egy pillanatra, akkor mindenki nekem esett, hogy mekkora arcom van, hogy én ezt meg tudom csinálni. (Miközben ott is írtam, hogy nem ajánlom, mert biztonságosabb a kormányon lévő kar.)

Most meg azt írom, hogy nem ajánlom kezdőknek, hogy tornamutatványokat végezzenek, mert nem biztonságos. Erre mindenki írja, hogy nagyon is jó a csuklón lévő óra (aminek a pulzusmérése amúgy sem pontos).

Értem, hogy jól esik vitatkozni, de vegyétek már észre, hogy a kérdező jele valószínűleg nem spd volt az ovodában!

Az összes bringás órá leírásában szerepel, hogy ne bámuljuk.

Nagyon ügyes vagy, hogy tudtál tekerni 23 km-t kéz nélkül, de az átlag bringás a kulacsát sem képes kivenni útközben és azt sem tudja, hogy igyon belőle, ha mégis kiveszi.

2021. márc. 2. 14:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Polar egyértelműen 725 x azthiszem karóra is funkcionál és adapterrel bringára-100e körül új ár most használtban nemtudom ifrás feltöltés gépre-dicses ábrázolás kielemzés tudta 10éve ma fogalmam sincs...meridának van bytron-usbs okosóra-nekem a gármin annyira nem tetszik...ezis a klasszikus fa.szságaimhoz tartozik....
2021. márc. 2. 15:39
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem Polar 720i volt. Hibátlan volt a maga idejében.
2021. márc. 2. 15:43
 30/32 anonim ***** válasza:
írd be:Zergepolar ott keresd ért hozzá olimpikon versenyző
2021. márc. 2. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!