Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Teljes kerékpár szervíz?

Teljes kerékpár szervíz?

Figyelt kérdés

Vettem nemrég egy nagyon szép, de kicsit leharcolt kerékpárt. Gondoltam itthon talán itt-ott meg tudom barkácsolgatni, de inkább hozzá sem kezdtem, nehogy valamit elszúrjak rajta, 15 éve ez az első biciklim úgyhogy se kép se hang.. :D

Olyan szerelőt keresek, lehetőleg a 19.kerületben (a kihagyott évek miatt egyenlőre van, hogy csak faltól falig megy a dolog :"D) aki teljesen szét tudja szerelni, megtisztítani, helyenként rozsdás is a kicsike és egy-két kisebb csavarját is már úgy látszik megette, valamint egy festés sem ártana neki... Ha a rozsda dolog nem megoldható, akkor a szétszerelt darabokat el tudom vinni galvanizálni egy jó szakemberhez ahol teszik amit kell, csak utána lényeges lenne, hogy aki szétszedte össze is rakja nekem. :)

Eddig csak olyan helyeket találtam, ahol vagy az egyiket vagy a másikat csinálták, vagy a világ végén volt, úgyhogy ha van ilyen a környéken, kérem ne tartsa magában! :)

2021. ápr. 26. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Asszem ennek a bringának a szétszedéséért és összerakásáért nem fogna rajongani a szerelők :)
2021. ápr. 26. 21:35
 12/18 A kérdező kommentje:

Ó ilyen keresztkérdésekre nem készültem, de a Google szerint a kerékpárt gyártó BH Group székhelye Spanyolország, szóval igen, spanyol márka.

Tényleg ennyire bonyolult lenne szétszedni?

Lehet hülye kérdés lesz, de már olvastam olyan kérdést, hogy egy egy sebességes kerékpárt akartak átalakítani több sebességessé.. ez fordítva nem működne ennél? Vagy az már nem érné meg..? :/

2021. ápr. 26. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Csak gondlom de szerintem elküldenek a csába a szerelők,vagy olyan összegert válalják amitől leseg gelsz.

Teljes generál, csavar cserék,kenés minden lófütty,festes. Ez marha drága lesz.

Amugy több sebessèges bringából lehet ss-t csinálni, a lánc vonalra kell figyelni.

De ennél a bringánál nagyon sokminden nem érnémeg. Ez inkább a minek? kategoria.

2021. ápr. 26. 22:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Az a láncvilla el van törve, vagy csak a fesék jött le róla?

Ha törve van akkor egy fillért nem érdemes rákölteni.

2021. ápr. 27. 05:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Muffolt váznak tűnik,de ugyis nagyon bibis.
2021. ápr. 27. 06:51
 16/18 A kérdező kommentje:

A "minek"-re az az egyszerű válasz, hogy azért, mert tetszik és különleges.. nekem első látásra szerelem volt, még így leharcolt (de teljesen működőképes) állapotában is.

Nincs eltörve, csak a festék jött ott le, a képen becsapósnak tűnik.

2021. ápr. 27. 07:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez a váltó kb. olyan történelminek tűnik, mint síkötésben manapság egy Marker bowdenes (kézzel ráhúzós) rugós kötés lenne... :)
2021. ápr. 27. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:

keres meg ezt a srácot!

nagyon ért a dolgokhoz!

Instán ugyanezen a néven megtalálod. Nekem is totál rendbe tette a kerékpáromat, köszönet érte!

https://www.youtube.com/channel/UCF1d8k-6vesijGpaKK7qfsA

2021. ápr. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!