Hány kilométerenként érdemes karbantartani egy bringát?
Figyelt kérdés
Nem én csinálom, szervizbe viszem. Új bicikli.2021. ápr. 21. 18:09
11/11 anonim válasza:
#1!
Az én nézőpontomból te kötöd az embet a karóhoz, még mindig.
Ha hónapokban adod meg a választ, azzal csak azt jelzed, hogy nem neked kell itt válasznod a kérdésekre.
Ahogy 2-es írta, nagyon nem mindegy, hol használod és mire. A munkába járós bringámmal én sem foglalkozok ennyit, mert ha már foglalkozni kellene vele, de nincs rá időm, akkor legfeljebb nem megyek munka után tekerni, így csak 20 km-rel később lesz rendben rakva.
De nem véletlen, hogy maratonokon hosszútávon szokott lenni láncolaj is a frissítőpontokon. Ha sár van vagy nagyon porzik az út, akkor már a táv vége előtt bőven érezhető, hogy nincs kenés a láncon.
Egy komolyabb sarazás után lehet is vinni generálra a bringát. (Vagy megcsinálod magad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!