Mekkora tömegre érdemes számítani a Tisza-tó körül a kerékpárúton húsvét hétfőn?
Figyelt kérdés
Nem pont a szomszédban van, ezért nem igazán tudom mennyire kell ott mondjuk kisgyerekesekre számítani ilyen népszerű időpontban, mennyire lehet komolyabban haladni.
Akinek van valamilyen tapasztalata ezzel, illetve hallotta az ismerőseitől, hogy mennek oda most, kérem ossza meg itt amit tud.
2021. márc. 31. 12:10
1/4 anonim válasza:
A Tisza-tó körüli kerékpárút probléma nélkül járható akkor is, ha mások nem haladnak. Elég szélesre van építve, főleg a gát, a teljes szakaszon.
Azt úgy sem fogja tudni senki megjósolni, mennyire fogják ellepni, de szerintem semmi akadálya, hogy menjetek. Hacsak nem az zavar, hogy lesz ott akár 1 ember is rajtatok kívül, mert azt garantálni tudom, hogy lesz :)
2/4 anonim válasza:
Nem lesz olyan jó az idő, mint most.
3/4 anonim válasza:
Részben egyetértek egyessel, bár az új szakaszon vannak elég szűk részek, illetve a korlátozások óta nem csodalkoznék, ha lennének olyanok, akik úgy állnak meg pihenni, hogy az egész kerékpárutat eltorlaszolják. Másfelé ez egyre gyakoribb, Tisza tónál tavaly júniusban tekertem utoljára, akkor nem volt rossz a helyzet, de azóta máshol romlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!