Milyen biciklit vegyek?
182 centit magas vagyok, szeretném használni földúton és betonúton is, kb 40-60 arányban.
Nagyon régen volt saját biciklim, ezért nem igazán vagyok otthon a témában.
Mire kell figyelni? Mi a legjobb váltó típus? Milyen teleszkópot érdemes venni? Mérete milyen legyen? Stb.
A keret 130 000 Ft lenne rá.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, gondolkodtam a használt bringákon is. Mi az amit mindenképp szemelőtt kell tartani?
Amit mindig át kell nézni vásárlás előtt, mert később csak nagyobb költségekbe vinne?
Ez kb. olyan, mint amikor lányok kérdezik, hogyan lehet biztosan megtudni, hogy nem csak egy északára kellek...
Nincs tuti válasz.
De ha nagyon igénytelen, koszos a cucc, akkor jobb elkerülni.
Ha nem tudja megmondani, hogy mennyi km van benne, akkor biztosan nem volt karbantartva.
Ha veszel egy láncnyúlásmérőt, akkor legalább azt meg tudod, ha nagyon át akarnak vágni a hajtásban lévő km-ekkel.
Nem az állapot a probléma, hanem a beismerése.
Ha nem finoman, hanem darabosan forog a kormány, akkor kell majd fejcsapágyat cserélni. Nem egy vészes összeg. Akkor van gond, ha erre azt mondja, hogy jó ez így, én is használom 2 éve...
hát ja ki tudja azért inkább keróboltban nézz szét-vagy itt.
bikemag.hu
testbike.hu
igen ez ajól ismerrt duma amit írtál kedves utolsó;)én is szoktam írni
de mechanikus féket kezdő szinten árulak azért 130 főként használtban már esetleg van tárcsa...nagyon használt...
170e pl ezt tudja
üdv;)
Tudtok linekelni egy bizonyos modelt?
Régen egy Rockrider volt, rendesen ki volt használva a türéshatárig.
Gondolom azért érezni lehet majd ezt a minimális szintlépést is.
Tényleg nem komoly sporteszközt szeretnék, csak valamit amivel a jó idő beköszöntével elmehetek a közeli falukba, úton/földúton,
Kirándulni erre-arra.
170ezerért egy ilyen bicikli:D
Ehhez azért kell a bőr az arcra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!