55-ös, 56-os vázméret nagyon kicsi lenne egy 193-194 centis embernek?
Ez gyártótól és felhasználótól függ, de valószínűleg kicsi lenne.
Neked minimum 58-as kellene, de inkább 60-as.
Lehet játszani a nyeregcsővel meg egy hosszabb stucnival, de kérdés, hogy az elég-e, mert amúgy a váz mérete adott.
Milyen bicaj (konkrétan márka és típus)?
A Mali gazdáját kérd meg, hogy mérje le a vázat, de legalább a stack-reach-átlépési magasság hármast.
A Giantet szerintem felejtsd el, nem fékváltókaros.
Fékváltókarost örülök ha találok ennyiért, de nem ragaszkodom hozzá, nem zavar, ha nem az.
Kétlem, hogy a gyári adatok rosszak lennének, de megtehetem.
Inkább az érdekelne, hogy miket okozhatna, ha a kellőnél ennyivel kisebb méretű a bringa, amit használok.
Esetleg ez? A vázméret elvileg jó lenne. Két okból állhat kint a hirdetés ennyi ideje: túl magas az ára, vagy már elvitték, csak nem szedték le. Ha előbbi, akkor jó lehet.
A malihoz hivatalos oldalon nem találtam, de feltételezem, hogy a megadott adatok jók a hirdetésben.
Én azt mondom, pár tekerésre ki kellene próbálni. Alkalmanként mondjuk 1-2 órát.
Ami gond lehet: ha kicsi a bicaj, hátrafelé csúszol a nyergen, zsibbad a tenyered, fáj a vállad, a térded elakad a kormányban fordulás közben, esetleg a lábfejed az első kerékben.
Nem mondom azt, hogy biztosan nem jó Mali, de mindenképpen próbálni kellene. Országútinál (meg általában konkrét felhasználási területű bicajoknál) a helyes méret sokkal fontosabb, mint egy bevásárlóbicajnál. Több időt töltesz rajta, egy életre elveheti a kedved a bicajozástól, ha nem kényelmes a cangla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!