Ha napi 30 km-t biciklizek akkor azzal mit lehet elérni?
Nem vagyok egy sport kerékpáros. Tegnap 30 km-t tekertem. Nem volt izomlázam.
Ez baj?
A vádlim meg a combom fog izmosodni, meg a hátizomnak jobb lesz a tartása?
Nem tudom ki agresszív mikor a kérdésre se tudtok válaszolni.
Nem írtam, hogy fogyni akarok erre jön a pattogás, hogyhát ettől nem fogok fogyni... Nem is ezt kérdeztem de nyugodtan nyomasd a magadét...
A többieknek köszönöm, a gyakoris szájhuszáromak meg helló... Majd tekerek ezek után is annyit amennyit tudok olyan tempóba amennyit akarok. Ha jobb lesz a gerincem akkor szuper ha nem akkor meg legalább nem a kanapén folytam szét 8 pizzával,mint itt feltételezem a válaszolók többsége.
Mert mindig a kérdező a szar ezen az oldalon 👏👏👏
Mi sem a fogyásra hegyeztük ki, sőt, én pl. meg sem említettem, de hát ugye a szalmabábok...
Nem mindig ő a szar, de jelen esetben igen. Nézz magadba egy kicsit,
mert ilyen viselkedéssel nehéz lehet a körülötted élőknek.
"Nem tudom ki agresszív mikor a kérdésre se tudtok válaszolni."
Segítek:
Te vagy agresszív, hiszen itt is lehülyézed a válaszolókat.
Lehülyzézed azokat, akik a szóba hozták a fogyást. Miközben a csak "Ha napi 30 km-t biciklizek akkor azzal mit lehet elérni?" kérdésedre próbáltak válaszolni. Az egyik válaszoló még rá is kérdezett, hogy erre gondolsz-e "elérni" alatt.
Leírtad, hogy semmi közöm a gerinc-problémádhoz. Nem is kérdeztem, te hoztad szóba, mert nem értetted meg, miért hoztam a futós összehasonlítást.
"Ha személyeskedni akarsz..."
Ezt hívják "szalmabáb" érvelési hibának.
Éppen te követed el a személyeskedést, hiszen értelmes válaszok helyett csak hülyének nevezel mindenkit, aki nem hízeleg neked.
Te aztán márcsak tudod :)
Hiszen annyira jól ismerhetsz.
#16: és ezeket honnan kellett volna tudnunk, ha nem írtad le az elején?
Nem kell játszani a sértődött májashurkát, ha neked nemtetsző válaszokat kapsz..
Mert a kérdés szempontjából lényegtelen.
Az, hogy igen nem tudok futni, sajnos nem erre megírtam miért.
Mert csak jött volna a tipikus " dagadt disznó, mozogni kéne stb" válasz
Attól függ, hogy bringázol, és milyen emelkedők vannak...
Ha csak úgy gurulgatsz akkor semmi különös, csak hosszú évek múlva mire már csipő meg térdkopásod lesz.
Ha rövidebb távokat mész de azt úgy, hogy megtekered "küllőtörésig azzal többre mész szerintem.
Én kifulladásig szoktam tekerni aztán félgőzzel, majd újra rákapcsolok, ha kell pedálon állok vagy állva tekerek.
De szerintem lábedzésre legjobb a lépcsőfutás! Szépen fel-le...
Félnap többet ér mint fél év bringa!
Láttad már valaha egy biciklis lábát?:D
Igen, a "lécsőzéstől" akkorák pl. Sagan combjai és vádlijai, mint egy metróalagút.
ha minden nap letekersz 30 km-t, akkor 1 hét múlva 270 km-re leszel otthontól!
az egyenlító mentén pedig 1333 nap alatt tudod megkerülni a földet
Egészségügyi szempontból érdekelt volna,de igen ma, hogy megtettem 2x is a távot egyszer délelőtt utána meg délután szal 60 km, így igen ezt kb az anyukák a bolt meg az ovi közt kb megteszik mindennap semmi extra...
Csak azt hittem valami sportot tudok űzni de így ezzel a távval semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!