Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha napi 30 km-t biciklizek...

Ha napi 30 km-t biciklizek akkor azzal mit lehet elérni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy sport kerékpáros. Tegnap 30 km-t tekertem. Nem volt izomlázam.

Ez baj?

A vádlim meg a combom fog izmosodni, meg a hátizomnak jobb lesz a tartása?

2021. febr. 28. 11:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
21%
30 km az egyébként durván sok. Ha nagymamatempóban teker, akkor is fogyni fog.
2021. febr. 28. 11:50
 12/45 anonim ***** válasza:
73%

#11: durván sok???

Legfeljebb annak aki a közeli kocsmáig szokott átgurulni! 😂😂😂

50es nőként simán letekerek 40et, munka után! Hetente min 5x.

2021. febr. 28. 11:55
 13/45 A kérdező kommentje:

De én nem írtam, hogy kerékpár versenyre készülök...

Én feltettem a kérdést, hogy milyen hatása van a tekerésnek ha mindennap 30km-t megyek.

Értem, hogy nem mindegy hogy dombon vagy síneken vagy terepen

De írtam mi érdekel

2021. febr. 28. 11:57
 14/45 anonim ***** válasza:
52%
1-2 év alatt meglátszik majd a vádlidon. De ne úgy képzeld el, mint egy versenyző vádliját.....
2021. febr. 28. 12:15
 15/45 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Te nem valódi válaszokra kíváncsi, hanem szeretnéd megnyugtani magad, hogy ha letekersz 30 km-t lépésben, akkor annak lesz látható eredménye.

Nem lesz. Vagy nagyon-nagyon minimális.

2 óra bringázással kb. 1:20, azaz 80 perc futás egyenértékű.

Valószínűleg 15 peret sem tudsz most folyamatosan futni.

A semminél az is több, amit most te csináltál és nem is érdemes azonnal becélozni Dobogókőt, de ha veszel egy pulzusmérőt, akkor te is látni fogod, hogy olyan tartományban tekersz, ami minimálisan terheli csak a szervezetedet.

2021. febr. 28. 13:02
 16/45 A kérdező kommentje:

Nem tudok futni ennyit valóban, mert beteg a gerincem amihez kb most semmi közöd sincs, mert nem a kérdéshez vonatkozik.

Nem akarok vele fogyni, se hízni se kipattintani magam.

Érdekelt hogy aki ért is hozzá az dobjon egy választ de kb egy értelmes választ nem írt senki 2 emberen kívül.

Alap kötelekedés ami az odalra jellemző az megy.

Igen lehet, hogy kb lóf@sz amit tekerni akarok,de nekem ez ígyis 2 óra, nem célom ezt a távot 20 perc alatt megtenni mert NEM EZ A CÉL.

Nem én vagyok az aki nem fogad el valamit hanem olyanok írkálnak ide akik szintén 15 percet se tudnak futni, mint én.

Ha személyeskedni akarsz képzeld el amíg nem voltam beteg addig 5-7 km-t futottam heti 3-4*...

Ezeket se abban a tempóban futott ahogy más, mert pl 7kmt egy óra alatt amit más kb 20 perc alatt lefut.

Láss csodát akkor se voltam nádszál vékony meg izmos se.

Csak jobb volt a teherbírásom meg az állóképességem.

Rajtad kívül senki nem írta a fogyást szóval ha már beleakarsz kötni valamibe akkor tudod a haverokba.

Igen szar távot mentem szar tempóba de legalább nem otthon néztem a Maricsuit meg vertem a lompost vagy loloztam.

Szóval igen rohadtul sajnos már nem tudok futni, mert van mikor 3 napig csak fekszem a gerincem miatt.

Szóval amikor letekertem tegnap a 30 km képzeld kitakarítottam a hűtőt , összeszedtem a kutyaszart, felmostam a teraszt, kitakarítottam a házat a wc-vel együtt.

Szóval nem az online oktatás után gondoltam egyet azt mentem.

Titkon bevallom arra voltam kíváncsi, hogy segít -e majd annyit, hogy újra tudok futni, nem fog fájni és újra a régi életemet élhetem, mert az orvos se tudja mi van.

De nem vártam ettől az oldaltól mást.

" Üdv egy futni nem tudó nő"

2021. febr. 28. 13:56
 17/45 A kérdező kommentje:
Amilyen fájdalmaim szoktak lenni, hogy felmosás közben úgy benyílal a fájdalom, hogy térdre esek és vagyok 5 percig vagy mikor egy 10 perces sétát a buszmegbe nem tudok menni csak 3 leállással ahhoz képest igen nekem sok és örülök, hogy nem szartam be a fájdalomtól.
2021. febr. 28. 13:58
 18/45 anonim ***** válasza:
#8 vagyok. Szerintem jó hatással lehet a kerékpározás az ilyen jellegű problémákra is, a derék környéki izmokat jól átmozgatja.De csak jó minőségű úton, mert a rázkódás az árt a gerincnek. Viszont emellett gyógytorna és úszás is kellene szerintem. Vannak gerinctornák kimondottan ilyen panaszokra, de erről konzultálni kellene egy orvossal.
2021. febr. 28. 14:08
 19/45 anonim ***** válasza:
22%
Igen, durván sok a 30 km. Nekem suli mellett nem is lenne időm ennyit tekerni.
2021. febr. 28. 14:22
 20/45 anonim ***** válasza:
46%

Hagyjátok, amint megkapta az értelmes válaszokat, hogy nem, ennek alig van értelme, minimálisan erősíthet csak(ami jobb, mint a semmi), ami a valóság, illetve

e mellé azt, hogy így önmagában miért hülyeség a kérdés, kibukkant az elnyomott passzív-agresszív személyisége.

Az ilyenekkel nem is érdemes foglalkozni, előbb-utóbb megunják.

2021. febr. 28. 14:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!