Ha napi 30 km-t biciklizek akkor azzal mit lehet elérni?
Nem vagyok egy sport kerékpáros. Tegnap 30 km-t tekertem. Nem volt izomlázam.
Ez baj?
A vádlim meg a combom fog izmosodni, meg a hátizomnak jobb lesz a tartása?
Miért lenne hülye kérdés?
Nekem pl. 2 óra volt , volt kb 5 km mikor megnyomtam és 30/ km/h volt a tempó de alapból 5-7 km/h val tekertem.
De nem is ezen lett volna a hangsúly h mennyi idő alatt lehet megtenni, itt a mozgás a lényeg
Na pont ezért hülye kérdés. Mozgás az is, amit te csináltál, meg amikor a kanpéról átülök a fotelbe, de a 30 km-es időfutam is.
Ez nagyjából az a tempó, aminél épp hogy nem esel el.
Semmit nem ér izomzat és teljesítménynövelés szempontjából, max. egy kicsit átmozgat.
Azért nem éppen :)
Mivel biciin nem kényelmesen ülök 2 óra hosszáig tartok egy pozíciót és mozgatom a lábam.
Ja bocsi az infók mielőtt kérded eddig ültem egésznap az irodában, meg a buszon meg itthon a kanapén meg feküdtem.
Feltételezem azért ilyen életmód mellett van valami haszna
Persze egy tour de francosbak ez az alap... Értem a te elméleted is
6: de nem akarod megérteni, hogy a "mit lehet elérni" erősen attól függ, hogy milyen terepen, milyen tempóval mész...???
Patakparton tekerészni - ezzel kb. azt éred el, hogy heverészés helyett a jó levegőn vagy, tehát mozogsz valamit...
Ha az "elérni" alatt izmosodást, netán fogyást értesz - akkor ahhoz ez kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!