Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az infra kerékpár szerintetek...

Az infra kerékpár szerintetek tényleg jobban gyorsabban alakítja a combom ha rendesen eszek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Szerintem óriási kamu.
2021. jan. 28. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
és jó draga is
2021. jan. 28. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyi a titka az összes ilyen cuccnak, hogy a melegtől vizet veszít a szervezeted, aztán ráállsz a mérlegre és örülsz, hogy egy edzés alatt másfél kg "zsírt" fogytál. Aztán másnap visszajön az egész és futsz megint edzeni, hogy újra ledolgozd.

Amúgy jót röhögtem amikor utánanéztem és láttam, hogy olyanokat irogatnak, hogy az infralámpa felolvasztja a zsírt a lábadban ami utána a bőrödön keresztül távozik. Édes istenem :D

2021. jan. 28. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3: Oszt az emberből meg csak tepertő marad. :D
2021. jan. 28. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
kamu
2021. jan. 29. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

A kerékpáron végzett edzés tényleg alakítja a combot, vádlit. Azt nem tudom, hogy az infra hőnek kitett környezet ehhez mit ad hozzá, de a kerékpár a hegyek között tekerve mindenképp jó erre.

Persze az izom építéshez utána elegendő fehérje forrást kell enni.

Na meg rendszeres edzés kell hozzá, ha lehet, ne szobabringán, ne infrakabinban, hanem tavasszal kint a hegyek között.

A lényeg, ne akard első utadon megmászni a "nagy hegyet", ahhoz kell egy alap edzettség. Ha kitartóan tekersz hegyes völgyes környezetben a szabadban, őszre már látni fogod a hatást.

Ehhez sportos életmódra kell váltani, különben bármi trükkel próbálkozol, csak átmeneti lehet a változás.

2021. jan. 30. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!