Terveztem egy kerékpáros útvonalat a merretekerjek.hu-n, Szentendre és Visegrád között, a Visegrádi hegységben. Ez mennyire off-road, vagy járható?
Figyelt kérdés
Eredetileg a Duna-parton mentem volna, de a 11-es úton nem szeretnék tekerni. Ezt a hegyi útvonalat nem ismerem, mennyire járható? Van útburkolat vagy kavicsos, köves, sáros? Mennyire meredek? Köszönöm szépen a válaszokat előre is.2020. aug. 4. 13:56
21/27 anonim válasza:
Plusz info: A Skanzen után, a buszfordulómál, a megállóval szemben van egy kút.
fél óra alatt lazán fel lehet tekerni Pap-rétre montival is.
22/27 anonim válasza:
Szentendrétől Visegrádig szinte végig van kerékpárút, alig van egy-egy kis szakasz, ahol csak az út szélén van felfestve. Edzsettség nélkül Pilisszentlászlón keresztül menni nagyon necces, vannak részek, ahol még autóval is kettesbe kell váltani.
23/27 anonim válasza:
Szentendréről Pilisszentlászlóra a főút tényleg nem kezdőknek való. De Dömörkapu után az erdészetin könnyen fel lehet menni. Vagy Pap-rét után balra. Visegrádról viszont jó (kellemesen emelkedik) az út Pilisszentlászlóra.
24/27 A kérdező kommentje:
Ma megcsináltam a 100 km-es túrámat ezzel a hegyi útvonallal. Nekem nagyon sírt mindkét combom azokon a "kellemes" emelkedőkön. :D De tény hogy utána a "szabadesés" Visegrádig kárpótolt mindenért. Végig aszfaltos volt, ellenben nagyon kanyargós. Hozzáteszem hogy nem vagyok bringás, eddig csak az edzőteremig tekertem, de a múlt héten csináltam két kisebb túrát, egy 45 és egy 65 km-eset, és ki akartam próbálni magamat a 100-ason is.
2020. aug. 5. 17:54
26/27 anonim válasza:
Ezt a "sírt a combom" kifejezést engedelmeddel használni fogom. :-D Nagyon kifejező... (6-7-es voltam)
Amúgy én is gratulálok. :) Szép teljesítmény olyan előélettel...
Én kb. harminc-negyveneket szoktam menni hétközben, és mikor tavaly nekiugrottunk a Balaton-körnek, azért az a plusz 30 az első napon (Almádi - Badacsony) kicsit megviselte az ülőgumóimat. :-D
27/27 A kérdező kommentje:
26: használd egészséggel. :D
Köszönöm a gratulációkat. Most még hüppögnek a combok de remélem holnapra kiheverik a kínzást.
Gratula a Balaton-körhöz, egyszer nekem is ki kell próbálnom. :D
2020. aug. 5. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!