Ma láttam egy aktívan sportoló kerékpáros arcot vmi fura egység volt a hátán-vagy jégakus mellény-vagy "légszák"mellény-mi lehetett az?!mit tesztelhetnek most?!?
vannak itatós hátizsákok, meg ahogy mondod hűtős megoldások is. régi teknyikák ezek már, nem kell tesztelni :)
hol volt a púp? a háta közepén, vagy lejjebb a sejhaja felett? ha lejjebb akkor a kerékpáros mez hátsó zsebei voltak megtömve üzemanyaggal.
példul: [link]
A hátizsákra nem volt ráirva, hogy don pepe pizzéria? mert akkor nem aktívan sportolt :D
Közuton nem tesztelgetnek mert
1:nem történik semmi.
2:nemjól működik és meghal.
3:nemjól működik és más halmeg.
4:mi van ha direkt csinál valamit és meghal/mások halnakmeg.
Na de léteznek ilyen itatós kaja tartós mellények. Valaki kitalákta,hogy jobb mint a zsák...lehet hogy az volt.
Akkor azt láttad amit az 1-es válaszban írtam: "ha lejjebb akkor a kerékpáros mez hátsó zsebei voltak megtömve üzemanyaggal."
fura egy szerzet vagy te... miért nem a kerékpáros lányok fenekét nézegeted inkább? :D
Ha megnézed a downhilles arcokat, rajtuk is van ilyen jellegű, gerincvédő és mellvért. Nem az volt rajta?
legközelebb legyen nálad egy régi kerékpár lánc!
amikor meglátod a kolegát akkor fogod és a láncot beledobod az első kerekébe. biztosan meg fog állni! :D
amíg el nem viszik a mentők, lesz alkalmad megkérdezni mi az amit a hátán hord!
jobb ötletem nincs...! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!